Prikazivanja: 0
  • 10
  • 0
2 100RSD

U pitanju je mali aparat, koji će vas spasiti od mitisera, akni

U pitanju je mali aparat, koji će vas spasiti od mitisera, akni, bubuljica i sličnih gluposti. Sve nesavršenosti na licu nastaju upravo zbog prljavštine koja se nalazi duboko u našim porama i ne može se lako očistiti. Potrebno vam je nešto što će izvući sve što ne valja ih vašeg lica, samim tim sprečavate nastanak ovih napasti kao što su mitiseri, akne, itd. Tačnije treba vam nešto da usisate tu prljavštinu.

Tretmani lica kod kozmetičara su odlični, ali umeju da budu i veliki trošak!
Kako izgleda ovaj aparat smešnog naziva
Veličine oko 20 x 20 x 5 cm. Težak je nekih 200g. Dakle radi se o malom i praktičnom aparatu, koji ne zauzima mnogo prostora. Pored glavnog, uz njega idu još četiri nastavka, odnosno glave, koje se menjaju po potrebi. To su:

Nastavak sa mikrokristalima – ovaj nastavak ujedno i masira lice, pilinguje i vraća koži njen prirodni sjaj.
Nastavak za mitisere
Nastavak za glatku kožu
Nastavak za čišćenje pora
Elipsasti nastavak koji može da posluži za ,,peglanje lica”, odnosno smanjivanje bora
Ispod svake glave je filterčić na kojem ostaje prljavština iz vašeg lica. Uz aparat ćete dobiti i USB kablić kako bi ste ga punili.

Dakle mali, praktičan i pomaže.

Veoma je prost za korišćenje. Evo kratkog uputstva…
Za početak, pre tretmana treba da naparite svoje lice. Za to se obično koriste drugi aparati koji se zovu stimeri. Njihov zadatak jeste upravo to: da napare lice pred tretman.

Ako nemate stimer, možete držati na licu i peškirić koji ste pre toga potopili u skoro pa vruću vodu. Dobro ga ocedite, malo rashladite da se ne opečete i postavite na lice. Nemojte se umivati, jer to nije isto. Znači držite peškirić na licu, koji ste prethodno nakvasili veoma toplom vodom i dobro ocedili.

Možete se i napariti nad posudom vrele vode, kao kada se inhalirate. Ovo je možda najidealnije, ako već ne biste da kupujete stimer.

Lice treba napartiti, kako bi se pore otvorile.
Sada kad vam je lice napareno, uzmite usisivač, stavite željeni nastavak i uključite ga. Možete da podesite i brzinu, ali ako tek krećete da radite sa njim uključite srednju brzinu, dok se ne naviknete. Površinu lica koju usisavate zategnite rukom. Pritisnite usisivač i pređite po licu, počevši od sredine ka ušima ( na primer ). ,,Usisajte” celo lice.

Vodite računa da vam aparat ne usisava jedno mesto duže od dve sekunde, već non stop ga morate pomerati po licu.

Lice će vam se malo zacrveneti i biće toplo. Zato na lice stavite ponovo peškir, ovoga puta sa hladnom vodom. Kada ga skinete, primetićete da vam je lice glatko.

Štapićem za uši polako očistite glavu i videćete šta je ovaj čidesni aparat sve isisao iz vašeg lica!
Ko sve treba da ima ovaj aparat
Bukvalno svi! Čak i oni koji nemaju problema, jer svi treba da čistimo lice s vremena na vreme.
Tinejdžerima će očistiti lice i spasiti ih od problematičnih bubuljica, koje nastaju lučenjem žlezda i prekomernim znojenjem.
Svi koji se približavaju tridesetom rođendanu treba da znaju da im koža već uveliko gubi elastičnost, što znači veće pore u koje se zariva prljavština. Ovaj proizvod vam je potreban kako bi ste izvukli sve što vam može stvoriti mitisere i akne.
Ako se svakodnevno šminkate, potrebno je da bar jednom u tri dana usisate svoje lice kako bi aparat pokupio zaostalu šminku.
Odličan je za:
uklanjanje mitisera
uklanjanje akni
dubinsko čišćenje lica od prljavštine, prašine, ostataka šminke…
masažu lica
podmlađivanje kože
pilingovanje lica
uklanjanje mrtvog sloja kože
Ovo nije neka skupa hemija, koja je testirana na životinjama. Ovo je skroz prirodni aparat, fizika iskorišćena u službi lepote.
CENA 2100 din