Postavite besplatan oglas i bez registracije u Srbiji – lalafo.rs
Sajt besplatnih oglasa №1 u Srbiji *
347763 oglasa
1 milion+ kupaca | 5 prodaja na minut

Dodajte novi oglas besplatno u Srbiji

  • 1Kreirati oglas
  • 2Pregledati oglas
  • 3Potvrditi i postaviti
Dodati slike Do 9 slika
Oglasi sa slikama imaju više pregleda! Koristite samo kvalitetne slike. Pritisnite Ctrl da biste odabrali više od jedne slike.

Prihvatljive formate: jpg, jpeg, png, gif
Odabrati grad
 
Označiti oglas kao
Unesite broj telefona u međunarodnom formatu, npr. +381634561254
Proverite broj telefona!
Prijavite se da biste upravljali
Vašim oglasima pomoću telefona

Najveci portal za besplatno oglasavanje u Srbiji!

Postavi besplatan oglas na Lalafo i objavi prodaju svoje robe u tri jednostavna koraka! Postavljanje oglasa na nasem sajtu je potpuno besplatno, prodaja je bez ikakvih provizija i skrivenih troskova. Postavite vas prvi besplatan oglas vec danas!

Postavite neogranicen broj besplatnih oglasa.

Ukoliko zelite napraviti oglas na Lalafo, dovoljno je da kliknete na opciju Postavi novi oglas ukoliko ste ulogovani na Vas nalog. Ili ukoliko zelite dati oglas bez registracije kliknite na opciju Postavi oglas.

Nakon toga vasi besplatni internet oglasi ce biti postavljrni u 3 koraka. Sve sto je potrebno je da slikate robu koju prodajete, unesete slike u oglas i popunite polja i informacije o oglasu. Slike treba da budu sto kvalitetnije kako bi oglas imao sto vise pregleda i vecu mogucnost za brzu prodaju. Maksimalan broj slika koje mozete uneti je 9 a maksimalna velicina jedne slike je 2MB. Dozvoljeni formati slike su jpg, gif, png, jpeg.

Polja oznacena zelenom zvezdicom su obavezna. Izaberite kategoriju i potkategoriju u kojoj ce oglas biti objavljen. Naslov oglasa treba da sadrzi kljucne reci o robi koju prodajete, reci koje ce korisnici koristiti pri pretrazi oglasa. Opis oglasa napisite sa sto vise detalja i informacija o vasoj robi. Unesite ime koje zelite da bude vidljivo za druge korisnike i izaberite grad u kom se nalazite ili mesto odakle saljete robu.

Broj telefona unesite u medunarodnom formatu sa prefiksom +381 umesto broja 0. Takode, ukoliko zelite da broj telefona ne bude vidljiv za druge posetioce vaseg oglasa, stiklirajte opciju Sakriti broj telefona.

Pregledaj i postavi tvoj prvi besplatan oglas na Lalafo!

Kada su sva polja popunjena kliknite na Postavi besplatan oglas i to je to! Nakon toga oglas odlazi na proveru kod moderator i postaje aktivan cim bude odobren. Za sve informacije o pravilima objavljivanja posetite stranicu Kako da prodajete.

Vasi Lalafo online oglasi ce biti dostupni milionima korisnika. Pozurite i iskoristite ovaj odlican nacin za dodatnu zaradu. Postavite oglas i prodajte vasu robu vec danas!

[]