Prikazivanja: 245
  • 0
  • 0

750 RSD

Pozovite

Steznik za leđa 750din Da li se stalno grčite i pogrbljeni zbog

Steznik za leđa
750din

Da li se stalno grčite i pogrbljeni zbog lošeg držanja? Stres i naprezanje mogu izazvati bol u vratu, ramenima i leđima.
Predstavljamo, doktor za držanje, brz i lak korektor držanja!

Doktor za držanje ispravlja vaša leđa kako bi osigurao pravilno poravnanje i stabilnost! Jednostavno navucite doktora za držanje i podesite trake za savršeno pristajanje. Nežno povlači ramena kako bi pružio umirujuće olakšanje za vrat i leđa. Nosite 20-30 minuta dnevno da trenirate svoje telo za savršeno držanje. držanje doktora se lako prilagođava svim tipovima tela. Lagan je i prozračan, tako da ostajete hladni i suvi ceo dan. Najbolje od svega, doktor za držanje ima vlakna natopljena bakrom koja pomažu u smanjenju mirisa.
Nema ništa slično tome!
Posture doctor je nevidljiv ispod odeće i pruža udobnost tokom celog dana. Nosite doktora za držanje kod kuće, na poslu, u teretani, dok vozite i još mnogo toga! Izgledajte bolje, osećajte se bolje i bolje živite sa doktorom za držanje!

Karakteristike &detalji KOREKTOR POSTURA:
Oslobodite se pogrbljenosti i grbe sa našim korektorom držanja. Pomaže u poravnanju ramena, vrata, leđa i kičme kako bi se osiguralo pravilno poravnanje i stabilnost. Dvostruki ojačani šavovi pružaju udobnost tokom celog dana.
LAGANI DIZAJN: Naš doktor za držanje ima lagani i prozračni dizajn i vlakna natopljena bakrom koja pomažu u smanjenju mirisa zbog znoja. Njegove izuzetno široke podesive trake su nevidljive ispod odeće.
UPOTREBA: Uniseks korektor nežno povlači ramena da bi ispravio leđa i pomaže u ublažavanju bolova u vratu, ramenima i leđima. Može se nositi kod kuće, na poslu, u teretani, tokom vožnje i još mnogo toga!

p