Prikazivanja: 954
  • 2
  • 0

799 RSD

Sredstvo za održavanje i čišćenje mermera nano kristal Ne ostavlja

Sredstvo za održavanje i čišćenje mermera nano kristal

Ne ostavlja tragove] Nano Cristal Plating Agent bezbedno uklanja masnoću, prljavštinu i vodene žigove bez ostavljanja tragova. U isto vreme, vaš kamen će dugo sijati.

[Sigurno za svaki dan】 Sredstvo za oblaganje kamenim kristalima je savršeno za svakodnevno čišćenje kao što je uklanjanje prljavštine, prašine, prosutih i masnoća sa zapečaćenih površina granita, mermera i drugih prirodnih kamenih površina.

[Dugotrajno poliranje】 Izbalansirana formula sredstva za oblaganje mermernim nano kristalima sprečava da se vaš pečat od dragog kamenja pogorša i održava vaše drago kamenje sjajnim dugo vremena.

[Višestruke primene】 Sredstvo za oblaganje kamenom nano kristalima ima širok spektar primena i široko se koristi za zaptivanje granita, mermera, travertina, krečnjaka, škriljevca, keramičkih pločica i nameštaja od punog drveta.

[Dobar vodootporan】 Sredstvo za kristalno oblaganje ima dobru vodootpornost i nepropusno je na prljavštinu. Nakon galvanizacije, formira se zaštitni film, a površina ima nepropusni vodootporni efekat.

Opis:
Sredstvo za oblaganje kamenom kristalom ima širok spektar primena i široko se koristi za zaptivanje granita, mermera, travertina, krečnjaka, škriljevca, keramičkih pločica i čvrstih materijala

Kapacitet: 50ML- 799 din
160ML- 999 din

JJ
SZK ♦️ ZZ ♦️