Prikazivanja: 589
  • 6
  • 0

1 200 RSD

Pozovite

Prskalica, Novo, O trošku kupca

Prskalica za raspršivanje u pet smerova
1200din

Ova prskalica je prskalica za raspršivanje u pet smerova, udaljenost prskanja, učinak raspršivanja spreja je dobar. Može se rotirati za 360 stepeni da pokrije veliku površinu. Vodite računa o svakom komadiću vlage bolje i navodnjavate ujednačeno i precizno i postižete efekat uštede energije.

Jednostavno pričvrstite vrtnu prskalicu na priključak creva i slavinu, pričvrstite dno na travu i rotirajte prskalicu bez drugih pomoćnih uređaja za napajanje kako biste savršeno radili.

Ne brinite za kretanje i pad, vrlo stabilan, možete slobodno pomicati poziciju. Također, prilagodite ugao mlaznice prema vašim željama kako biste promijenili različite vrste načina prskanja dok ne budete zadovoljni.

Prskalica za travnjak je opremljena sa 5 podesivih okretnih krakova i 15 ugrađenih mlaznica s različitim uglovima. Napravljena je od visokokvalitetne ABS plastike, otporna na hladnoću i sunce, funkcija protiv curenja, osigurava čvrstu i stalnu upotrebu. koji će omogućiti stabilne performanse, u potpunosti iskoristiti vodni resurs za postizanje najefikasnijeg efekta navodnjavanja. Mlaznica sa pet krakova takođe može podesiti ugao prskanja na direktan ili 45 stepeni za različite potrebe.

Vrtne prskalice mogu se koristiti za automatski sistem za navodnjavanje, koje su pogodne za navodnjavanje trave, zalivanje cveća, povrtnjaka i još mnogo toga.

Pružanje pokrivanja poput kiše može prilagoditi veličinu kapi brzinom rotora koja ravnomjerno zaleva biljke, koje mogu odoljeti hemijskoj koroziji i fizičkim uticajima su odlične za korištenje u vrtovima, poljoprivrednim poljima i igranju na otvorenom s djecom ljeti.

p