Prikazivanja: 531
  • 0
  • 0

1 690 RSD

Pozovite

Presa za pravljenje cik-cak 1690din Multifunkcionalni uređaj za

Presa za pravljenje cik-cak
1690din
Multifunkcionalni uređaj za oblikovanje kose

Predstavljanje proizvoda multifunkcionalni novi uređaj za oblikovanje kose može se rastaviti i uparen sa više glava za oblikovanje. Zbog svoje jedinstvene funkcije, i kombinacija modeliranja i koncepta zaštite životne sredine, koji vam omogućavaju da lako imate sve vrste prelepe kose.

Vaša podrška našim proizvodima je veliki poticaj za nas. Ako imate bilo kakve prijedloge za poboljšanje, slobodno nas kontaktirajte.

1. Pre povezivanja proizvoda na napajanje, provjerite da li je označeni napon proizvoda u skladu s lokalnim naponom napajanja.

2. Redovno proveravajte kabl za napajanje. Ako su utikač, kabel za napajanje ili sam proizvod oštećeni, molimo vas da više ne koristite proizvod.

3. Ako je kabel za napajanje oštećen, mora ga zamijeniti proizvođač ili njegovo održavanjeodjela ili sličnog osoblja radi vaše lične sigurnosti.

4. Nemojte namatati kabl za napajanje oko proizvoda.

5. Proizvod ne smije biti u kontaktu s vodom. Nemojte koristiti ovaj proizvod iznad ili u blizini kade, kade ili umivaonika. Proizvod treba isključiti iz utičnice nakon upotrebe u kupatilu, jer je i dalje opasno biti u blizini vode čak i nakon što je prekidač proizvoda isključen.

6. Ostale zaštitne mjere: preporučuje se ugradnja zaštite od curenja (RCD) sa nazivnom preostalom radnom strujom koja ne prelazi 30ma u napajano kolo. Molimo konsultujte instalatera za predloge.

7. Kada koristite proizvod, ploča za grijanje i ukosnica će održavati visoku temperaturu kontinuirano. U ovom trenutku ne dirajte kožu ili druge predmete s visokom temperaturom.

8. Nemojte koristiti kabl za napajanje naizmeničnom strujom da biste kontaktirali grejni deo proizvoda.

9. Ovaj proizvod je pogodan za suhu kosu i kosu koja je 70% ili 80% suva. Molim vas nemojte ovo koristiti

proizvod kada iz vaše kose još curi voda.

10. Nemojte zanemariti električne uređaje koji su priključeni na napajanje ili uključeni.

11. Molimo pričekajte da se proizvod potpuno ohladi prije skladištenja.

12. Održavajte grijaću ploču i šipku čistima i urednima. Nemojte koristiti proizvod nakon upotrebe spreja za oblikovanje kose i gela za kosu, kako biste izbjegli oštećenje ostataka i utjecali na sljedeću upotrebu.

13. Šipke i ploče su obložene keramičkim premazom koji se vremenom troši. Čak i ako se premaz istroši, to neće uticati na normalnu upotrebu proizvoda.

14. Ako je proizvod otvoren, držite ga dalje od zapaljivih predmeta i materijala.

15. Nemojte pokrivati površinu proizvoda (poput ručnika ili odjeće) kada je vruć.

16. Upozorenje: držite uređaj suvim.

17. Kada se proizvod nanese na farbanu kosu, ploča može biti umrljana bojom. 18. Ne dodirujte vrući dio električnog uređaja uz tijelo, posebno oči, uši, lice i vrat.

19. Ako nešto nije u redu u upotrebi, odmah izvucite utikač. 20. Ovaj električni aparat ne može se koristiti kao igračka za djecu.

21. Za korištenje od strane male djece i osoba sa invaliditetom potrebno je vođenje odraslih.

22. Ovaj proizvod se ne smije koristiti u posebnom okruženju kao što je korozivni ili eksplozivni plin.

p