Prikazivanja: 827
  • 5
  • 1

3 200 RSD

Luster, bоја - Bela, Novo

Ovom pametnom plafonskom lampom možete kontrolisati bilo pametnim telefonom ili glasom, što je takođe kompatibilno sa Alexa Google Assistant-om. Možete uključiti ili isključiti svjetlo gde god da ste kod kuće. Samo sledite korisnički priručnik i preuzmite aplikaciju Tuya da povežete svetlo, uživajte u iznenađenju ove stropne svjetiljke za vas. (Napomena: Svjetlo podržava samo 2.4GHz WIFI).

Cena 3200 din

Svetlina glavnog svetla sa mogućnošću prigušenja i podesiva temperatura boje: svetlina ovog pametnog svetla za ugradnju može se prigušiti, a temperatura boje može se podesiti pomoću aplikacije Tuya ili Alexa od tople bijele do hladno bijele (takođe od 5% do 100% svjetline), koji može zadovoljiti vaše različite zahteve za svetlinom. U poređenju s drugim LED stropnim svetiljkama, korisnije je, praktičnije i štedi energiju.

Ova pametna LED stropna svetiljka za ugradnju podržava 16 miliona RGB boja za podešavanje i mnoge druge funkcije kao što su

glasovna kontrola

sinhronizacija muzike

plan vremena

uradi sam boja svetla itd. . .

koje vam mogu osloboditi ruke i odvesti vas u pametan život.

Potrebno je samo nekoliko minuta i sliediti upute u korisničkom priručniku kako biste jednostavno instalirali stropno svetlo, štedeći vaše vreme. Napomena: Isključite struju prije instalacije kako biste izbegli strujni udar.

24 promjene RGB svetla u boji, Sa svakom promenom takođe možete odabrati svoju omiljenu kombinaciju boja i kontrolirati brzinu i svjetlinu promene, kako bi vaše trenutno okruženje donelo ritmičnu promenu RGB svetla, postoji i 20 drugih scena kao što su kao rođendan, čitanje, zabava, romansa.

visokokvalitetno vatrootporno plastično kućište plafonskog svetla može sprečiti rizik od električnog udara i curenja ili čak potencijalne katastrofe uzrokovane kratkim spojem, zaštititi sigurnost vaše porodice.

VK