Prikazivanja: 1365
  • 5
  • 1

2 890 RSD

Menstrualni pojas,jastuk za zagrevanje,pojas protiv bolova NOVO!

Menstrualni pojas,jastuk za zagrevanje,pojas protiv bolova NOVO!

3-stepeni režim grejanja: brzo grejanje, bez čekanja. Terapeutski grejni jastučić ima 3 nivoa toplote kako bi zadovoljio vaše potrebe. Brzo pritisnite prekidač da biste promenili režime: 65℃/149℉ (crveno), 55℃/131℉ (belo), 45℃/113℉ (plavo). Radi vaše bezbednosti, ima precizan, inteligentan sistem kontrole termostata.
Prenosivi grejni jastučić: grejani pojas za struk je napravljen od visokokvalitetne, meke likre tkanine i izdržljivih materijala, mekanih i sklopivih. Pogodan za stavljanje u džep, lagan i ne zauzima prostor, može se poneti sa sobom. Sa strane jastučića za zagrevanje nalazi se i džep u koji se može odložiti pover bank za jednostavnu upotrebu. Univerzalni USB port, može se napajati preko pover banke, laptopa itd (pover bank nije uključen).
Toplotni jastuk koji se može prati: toplotni jastuk se pere ručno i potrebno je da se prirodno osuši. Ultra tanak do 0,1 inča, koji je lagan, prozračan i udoban. Podesiva kopča i elastični kaiš mogu da se protežu do 40 inča, možete ga slobodno podesiti tako da odgovara vašem stomaku, a pogodan je za različite veličine struka.
Širok spektar primena: pogodan za nekoliko delova tela topla obloga, posebno dobra za zagrevanje struka, materice, stomaka, stomaka, artritisa, odbija hladnoću i održava toplotu. Mala prenosiva vruća obloga koristi veoma meku i udobnu kontaktnu površinu koja vam omogućava da se osećate prijatno i ravnomerno rasipate toplotu.
Odličan poklon za žene i devojke: period toplotnog pojasa je savršen poklon za žene, pomaže svim devojkama ili ženama da se otarase bolova u materici ili donjem delu leđa i stomaku.

Cena: 2890 dinara

DB
Odmah dostupno