Prikazivanja: 4859
  • 17
  • 2

3 990 RSD

Novo

Ergonomski, podržava vaše telo pod najudobnijim uglom, najbolji za slobodno vreme, dremku, spavanje, čitanje, sunčanje, porodično okupljanje u dvorištu i mnoge druge prilike.

Cena 3990 din

Jedna strana ležaljke za naduvavanje je napravljena od blage flocking tkanine, koja ima dobru propusnost vazduha i mekan i udoban osećaj u ruci, a druga strana je dizajnirana od hladnog i osvežavajućeg PVC materijala, koji je gladak i otporan na habanje.

Kada ne želite da ga koristite, potrebno je samo da otvorite rupu za naduvavanje, snažno pritisnete da ispraznite gas unutra, a zatim ga uredno preklopite i stavite u kutiju, što može uštedeti mnogo prostora.

Ležaljka je jednostavna i PRAKTIČNA u celini, koja se može uporediti sa većinom stilova dekoracije. Kada ste umorni, možete da legnete na nju da se odmorite, a možete i da sednete da čitate, radite itd. Bez obzira gde želite da ležite na sofi, kod kuće, u bašti, u kancelariji ili na kampovanju, može zadovoljiti vašu udobnost u najvećoj meri i doneti vam vrhunsku dokolicu

DOPLATA ZA PUMPE ELEKTRIČNE 12 V ili RUČNE.

VK