Prikazivanja: 404
  • 1
  • 0

1 190 RSD

Pozovite

Električna turpija za nokte,turpija za nokte za bebe 1190din Turpija

Električna turpija za nokte,turpija za nokte za bebe
1190din

Turpija za bebine nokte
Opis:
【Višestruka podešavanja za različite nokte】:
Trimer za nokte je lakši za korišćenje sa samo 1 dugmetom. Električna turpija za nokte vam omogućava da odaberete pravac i brzinu rotacije kada sečete nokte na različitim rukama. Odlično poliranje od 360° i stabilna brzina čine nokte na nogama i rukama mekšima i glatkijim.
【Radi tiho sa LED prednjim svetlom】:
Opremljen tihim motorom koji najbolje podrezuje bebin nokat dok beba spava. Ovaj prednji LED može da osvetli bebine nokte, nema potrebe da palite svetlo noću, nema potrebe da brinete da ćete probuditi bebu koja spava.
【Ergonomski dizajn za udobno držanje】:
turpija za nokte ergonomskog dizajna za malu decu sa zakrivljenim oblikom i glatkom površinom za udobno držanje, što je praktičnije i poželjnije za upotrebu roditelja. Ova mašina za turpije za nokte je napravljena od visokog kvaliteta
Dete vam se neprestano izmiče prilikom skraćivanja noktiju?

U stalnom ste grču kada bebi treba skratiti nokte?

Naš 2 u 1 električni trimer -turpija za bebe je najbrži i najjednostavniji način za oblikovanje i skraćivanje noktiju vašeg deteta, bez straha o nepravilnom sečenju noktića.

Trimer ima šest nastavaka (3 za bebe i 3 za odrasle) i potpuno je nečujan. Omogućava skraćivanje noktiju detetu bez straha da ćete mu oštetiti meke nokte ili kožu na prstima.

p