Prikazivanja: 625
  • 7
  • 0

999 RSD

Uređaj za nežno kupanje pasa Ako vaš pas ne podnosi kupanje, onda je

Uređaj za nežno kupanje pasa


Ako vaš pas ne podnosi kupanje, onda je pravo vreme da se to i promeni. Ako ipak uživa dok ga kupate, onda je zaslužio uređaj uz koji će se još više opustiti.

Ovaj uređaj za kupanje je inovativan i jedinstven po svojim karakteristikama. Zašto treba da ga nabavite što pre? !

Kupanje će postati njegova omiljena aktivnost, jer je ova četka toliko temeljna i nežna, da će uživati pri svakom pokretu vaše ruke.
Osim što čisti svu nečistoću, dlake koje su otpale i sve bakterije, ova četka služi i za masažu. Masaža podstiče cirkulaciju, što vašem psu omogućava da bude zdraviji, da mu dlaka bude lepša, i da duže živi!
Vrh uređaja je napravljen od silikona koji može da trpi i visoke i veoma niske temperature. Ako volite da psa kupate u dvorištu, ne morate da se plašite da li će se uređaj izobličiti zbog sunca. Neće mu se ništa desiti i dugo ćete ga upotrebljavati.
U pakovanju dobijate i kutiju za odlaganje. Posle kupanja, očistite uređaj i odložite ga u kutiju. Na taj način, on će biti čist i spreman za sledeću upotrebu.
Što se tiče kvaliteta, on je izrađen od najfinije, mekane četkice koja ni na jedan način neće iznervirati vašeg psa. Ne može ga povrediti, ogrebati ili mu nauditi. Sasvim je bezbedna za upotrebu, tako da će je vaš ljubimac obožavati i jedva će čekati sledeće kupanje.
Uređaj je dizajniran i za kratku i za dugu dlaku. Dlaka će posle kupanja biti blistavo čista i biće sjajna! Svi ljubimci u kraju biće ljubomorni na vašeg psa, pod uslovom da baš vi prvi nabavite ovaj fantastični uređaj za nežno kupanje.
Održavanje higijene je osnovna stvar. Ipak, to iskustvo ne treba da bude traumatično i ne treba da se radi na silu. Zato je i kreiran ovaj uređaj, da sve prođe baš onako kako treba, sa puno radosti i uživanja.

Uređaj poseduje sklopivi u koji se može sipati voda, gel za tuširanje ili šampon za ljubimce.

Karakteristike:

Uređaj je potpuno bezbedan za upotrebu i ne sadrži toksične materijale.
Veoma je jednostavan za upotrebu.
Težina: 130 grama
Dimenzije pakovanja: 11,5x8x8 cm