Prikazivanja: 1132
  • 9
  • 0

3 000 RSD

LA PIEL PENA ZA SAMOPOTAMNJIVANJE 90% prirodna GlamTan pena za

LA PIEL PENA ZA SAMOPOTAMNJIVANJE

90% prirodna GlamTan pena za samopotamnjivanje tena pruža preplanuli ten tokom cele godine, bez potrebe za odlaskom u solarijum ili dugotrajnog izlaganja suncu i štetnog UV zračenja koje. Pena Vam daje dugotrajnu preplanulost tela u trajanju i do 10 dana. Brzo se suši prilikom nanošenja i pogodna je za sve tonove kože.

Miris: kokos. Sadrži prirodni DHA (dihidroksiaceton), netoksični ugljeni hidrat koji se dobija prirodnim putem, najčešće iz šećerne trske, koji u kontaktu sa kožom podstiče stvaranje pigmenta melanoida koji koži daju tamniji ten. Obogaćena je kokosovim uljem, glicerinom, ekstraktom kakaa, vanile, kafe.. Pena za samopotamnjivanje NE sadrži zaštitni faktor (obavezno je koristiti kremu sa zaštitnim faktorom prilikom izlaganja suncu).

Pakovanje sadrži 150ml.

Upotreba: Korak 1: Pre nanošenja pene za samopotamnjivanje napravite piling za telo kako biste se rešili suve kože, uklonili mrtve ćelije sa površine kože i izbegli neujednačeno tamnjenje kože. Takođe nanesite malo hidratantne kreme, obrac´ajuc´i posebnu pažnju na laktove, kolena, zglobove i pete i između prstiju.

Važno: područja suve kože brže i intenzivnije upijaju samotamnjujući pigment od ostatka kože, pa je važno prethodno napraviti Piling, dodatno naneti kremu na telo, posebno na suva mesta, i ravnomerno naneti Glam Tan penu.

Korak 2: Umesto da penu nanosite rukama, da biste postigli jednoličnu boju,naneti je kružnim i/ili kliznim pokretima, pokrivajući sve željene delove tela u detalj. Laktove, kolena, zglobove, pete i područje između prstiju ostavite za kraj i nanesite tanak sloj. Nanesite penu četkom za šminkanje na ruke (preporuka: kabuki četka), između prstiju na rukama i nogama i dobro blendajte. Savet: ako su vam ruke izuzetno suhe, preporučamo da penu ne stavljate na ruke, samo dobro 'izblendajte' penu na ručnom zglobu. Sačekajte da se pena osuši na koži, a postupak možete ubrzati fenom. Stavite baby puder na mesta na kojima se znojite (pazuh, unutrašnji lakat, unutrašnje koleno). Po završetku obrišite dlanove vlažnom krpom.

Korak 3: U zavisnosti od tona kože koji želite da postignete, pustite da pena deluje: 4 sata: lagano tamnjenje, 6 sati: srednje tamnjenje, 8 i više sati: maksimalno tamnjenje. Izbegavajte kontakt sa vodom tokom razvoja boje/samotamnjenja. Preporučujemo nanošenje pene pre spavanja, a takođe preporučujemo da tada nosite tamnu odeću kako ne biste imali mrlje na odeći tokom razvoja boje.

Korak 4: Otuširajte se i isperite deo pene i seruma sa kože (tonus kože tela biće malo svetliji jer će se deo pene ispirati prilikom tuširanja).