Prikazivanja: 5949
  • 33
  • 0
Dogovor
Pozovite

Oxyness Elektromagnetna podloga-dušek Dušek je kao nov, nekorišten

Oxyness Elektromagnetna podloga-dušek

Dušek je kao nov, nekorišten.
radi na struju, ima daljinski sa kojima se podešavaju programi rada i vreme trajanja
veoma lak za upotrebu i korišćenje.

Liječenje magnetskom terapijom je danas već veoma rasprostranjena i u Europi. Njegova efikasnost je dokazana sa više stotina studija, pa se sve češće upotrebljava u bolnicama, kao dio medicinskih terapija, ali je prisutna i u domaćinstvima u raznim oblicima i to upravo zahvaljujući njegovoj lakoj primjeni i dobrim rezultatima.
Život suvremenog čovjeka se odvija u okviru betonskih zgrada, u automobilima, avionima, kome se dodaje još i tkz. elektrosmetnje, koje su posljedica računara, radia, televizora i mobilnih telefona. Svi ovi elementi utječu na smanjenje magnetskog polja Zemlje, na promjenu vremenskih prilika i dovode do stresa, koji vremenom prouzrokuje veoma ozbiljne zdravstvene probleme kod čovjeka. Nedostatak namagnetiranosti može biti uzrok velikog broja raznovrsnih medicinskih poremećaja, koji se jednim imenom nazivaju sindromom nedostatka magnetskog polja (MTT).
Kako je dokazano da je magnetno polje Zemlje u proteklih 100 godina smanjena na polovinu, neophodno je da se potrebna količina magneta nadoknadi posebnim putem! Kod aparata za primjenu magnetske terapije u kućnim uslovima se najčešće koristi magnet jačine 0,30 – 0,60 mT, jer se ova jačina pokazala kao najefikasnija. Pored jačine veliku ulogu igra i polaritet.
Magnetska terapija može da ima pozitivne efekte na:
migrene, terapiju ginekoloških simptoma i oboljenja, terapiju kod oboljenja mišićno-koštane strukture, reumatskih oboljenja zglobova, artritisa i diskusa, hernije, liječenja sportskih povreda, prijeloma kostiju, povrede ligamenata, smanjenje akutnih i kroničnih bolova, terapiju kod problema sa zarastanjem rana, potpomaže regeneraciju organizma nakon operativnih zahvata, liječenje problema sa metabolizmom, varenjem masti i šećera, jačanje imuniteta, terapiju kod probleme sa potencijom, pritisak i probleme sa zasićenosti organizma sa krvlju, kao i na arteriosklerozu, liječenje problema sa limfnim sistemom, terapiju kod problema sa koncentracijom, detoksikaciju organizma, psorijazu, ekcem i svrab kože.