Prikazivanja: 5134
  • 63
  • 2

7 000 RSD

5 000RSD
Pozovite

AETKFO Gramofon sa Bluetooth USB i zvucnikom Kao novo stigao bez

AETKFO Gramofon sa Bluetooth USB i zvucnikom

Kao novo , stigao bez ambalaze AETKFO Gramofon sa Bluetooth USB i zvucnikom
 
AETKFO prenosivi Bluetooth gramofoni 3 brzine plejer za vinil gramofonske ploče sa zvučnicima, podrškom za snimanje vinil, RCA i USB izlaz/AUX-in/utičnica za slušalice, dizajn kofera , braon
 
Uz gramafon ide adapter
 
【Bluetooth funkcija &USB konekcija i RCA linijski izlaz】 Plejer za snimanje ugrađen u stereo zvučnike, sa bluetooth bežičnom tehnologijom, možete bežično da se povežete na svoj bluetooth, kao što je mobilni telefon, laptop i drugi bluetooth uređaj. Koristite USB funkciju da direktno puštate muziku . Za bolji ili glasniji zvuk, povežite spoljni zvučnik preko RCA kabla.

【 Snimanje od 3 brzine i 3 veličine】 Podržava 3 brzine slušanja (33-1/3, 45 i 78 RPM) i 3 veličine ploča (7'', 10'' i 12''), uživajte u opuštajućem vremenu uz ovaj gramofon .

【Slušalice i Auk ulaz】 3,5 mm slušalice i Auk-in priključak za reprodukciju muzike sa vaših pametnih telefona, ipoda, MP3 i drugih digitalnih audio plejera.

【Apsorpcija udarca i prenosivi gramofon sa remenom】 Baza gramofona opremljena dizajnom sa oprugom i remenom u velikoj meri apsorbuje udar, pružajući vam kvalitetnu i glatku muziku. Vinil plejer Dizajn aktovke / kofera, laka prenosivost i lako se premeštanje iz sobe u sobu.