Impressions: 370
  • 1
  • 0
Dogovor
Poziv

FARMASI je novi brend na našem tržištu koji nam dolazi iz zemlje u kojoj je kult ženske lepote uzdignut na pijedestal, a to je Turska.
Farmasi je jedan od lidera u oblasti proizvodnje korektivne i dekorativne kozmetike na području Turske, kako kozmetike za lice, oči, usne i telo, tako i proizvoda namenjenih za negu dece i trudnica, jer koristi isključivo prirodne sastojke bez dodavanja štetnih aditiva i konzervansa.
Farmasi cosmetics se drži koncepta da je lepota jednako važna kao i zdravlje, te je s toga svaki naš proizvod klinički ispitan, o čemu govore brojni sertifikati koje poseduju Farmasi proizvodi (ISO 22716:2007, HELALDER HELAL 22:2010 HELAL ÜRÜN, ISO 9001:2010, TSE,...)
Široka paleta proizvoda distribuira se putem direktne prodaje, a posredstvom nezavisnih konsultanata u 121 zemlji sveta, sa mrežom od preko 350 miliona zadovoljnih korisnika.
Farmasi cosmetics je danas jedna od brzo rastućih kompanija direktne prodaje na području Evrope, Azije, Afrike i Amerike, dok smo u nekim zemljama i tržišni lideri u prodaji kozmetičkih proizvoda.
​Dr . Dževdet Tuna je rođen 1923 godine u gradiću Edirne , Turska.
1952 godine , Tuna je osnovao Tege - jednu od prvih pet farmaceutskih fabrika u Turskoj kako bi proizvodio konvencionalne lekove . Tu je stvorio prvi sirup i tablete za kašalj u Turskoj , analgetik kao i mast protiv upala.
1998 godine , osnovao je Tanalize Kozmetiku i Farmasi brendove .

Danas , Farmasi proizvodi približno 2000 različitih proizvoda uključujući tu i Dr . C Tuna medicinsku liniju proizvoda .

Samo srce Farmasi laboratorije krije dragoceni izvor vode smešten na zaštićenom i ekološki najčistijem području Istanbula.
Kvalitet naših proizvoda ogleda se upravo u lekovitim svojstvima ove prirodne vode čiji mineralni sastav nije moguće reprodukovati. Farmasi voda je bistra, mirisna, ozdravljujuća te posebno pogoduje osetljivoj koži kojoj je potrebna delikatna nega.

Naši proizvodni pogoni ne poseduju nijedan dimnjak, a sve izduvne gasove pretvaramo posebnim sistemima u energiju koju koristimo.
​Brend FARMASI, kojeg 2010. godine pokreće jedno od najvećih postrojenja u sektoru kozmetike u Evropi – korporacija TANALIZE KOZMETIKA A.S. ISTANBUL, nudi široku paletu proizvoda dekorativne i preparativne kozmetike za lice, telo, oči, usne, kosu.., a koji se profilira putem kataloške prodaje i uz distributere u 119 zemalja u svetu gde uslužujemo više od 350 miliona korisnika koji zbog naše moderne tehnologije i visokog kvaliteta svakog dana on nas očekuju kontinuitet i nove proizvode što ispunjavamo. Ponosno ističemo da su Farmasi proizvodi preko 95% na prirodnoj bazi:
✓ bez silikona,
✓ bez štetnih parabena,
✓ bez triklosana i teških metala,
✓ biološki razgradivi,
✓ ne testiraju se na životinjama . Sve ovo potvrđuju i brojni sertifikati !!!

Map Loading
Vreme kreiranja: 16 feb. 2020
Vreme ažuriranja: 28 feb. 2020
ID 68982270