Prikazivanja: 1055
  • 13
  • 1
98EUR
Pozovite

Penjalica za Decu komplet model 1 Ekskluzivne Ručno Izrađene

Penjalica za Decu komplet model 1


Ekskluzivne Ručno Izrađene Penjalice za Decu - 100% Prirodno Drvo za Sigurnu Zabavu

U potrazi ste za idealnim poklonom koji će podstaći maštu, kreativnost i fizičku aktivnost vašeg deteta? Naše penjalice za decu su savršen izbor! Izrađene sa ljubavlju i pažnjom, naše penjalice su konstruisane od 100% prirodnog visokokvalitetnog drveta, što ih čini dugotrajnim i sigurnim za vaše mališane.

Ekološki Prihvatljive i Sigurne za Igranje

Svest o očuvanju planete je u srcu našeg poslovanja. Zato su sve naše penjalice tretirane lakom na bazi vode, što ih čini ekološki prihvatljivim i potpuno sigurnim za vaše dete i okolinu. Dodatna zaštita sa tri sloja laka obezbeđuje da su naše penjalice spremne za svaku unutrašnju avanturu.

Dizajnirane za Stabilnost, Sigurnost i Mobilnost

Zahvaljujući inženjerski osmišljenom dizajnu i zaobljenim rezovima, naše penjalice garantuju maksimalnu stabilnost i sigurnost. Štaviše, lakoća sklapanja i mobilnost čine ih idealnim rješenjem za male prostore, nudeći prilagodljivost i praktičnost.

Montessori Inspirisan Razvoj i Igranje

Inspirisan Montessori principima, naš višenamenski dizajn penjalica podstiče samostalnost, razvoj motoričkih veština i kreativno razmišljanje. Savršene za igraonice i dječje sobe, naše penjalice su više od igračke; one su edukativni alat koji promoviše fizičku aktivnost, ravnotežu, i koordinaciju - ključne elemente za zdrav razvoj vašeg deteta.

Savršen Poklon za Svaku Priliku

Bilo da je rođendan, praznik ili Božić, naše penjalice za decu predstavljaju idealan poklon za svako dete. Svaki komad je pažljivo ručno izrađen, što garantuje jedinstvenost i pažnju na detalje.

Posetite našu web stranicu www.ddavasic.com i otkrijte kako naše penjalice mogu obogatiti svet igre vašeg deteta.

Za više informacija, kontaktirajte nas:

Telefon:
E-mail: [email protected]