Prikazivanja: 1040
  • 12
  • 0
1 999RSD
Pozovite

Drveni Kofer sa 180 Bojica NOVO Bojice za Decu AKCIJA Cene nisu

Drveni Kofer sa 180 Bojica NOVO Bojice za Decu AKCIJA

Cene nisu fiksne, odredite ih sami. Ukoliko budete realni, lako cemo se dogovoriti. Nemojte se stideti cenkanja, ovo nije prodavnica, tako da je svaki dogovor moguc : )  

Za kupovinu vise komada, moguca je veca korekcija cene.

 

Naš Drveni Kofer sa Bojicama nije samo običan kofer - to je putovanje kroz maštu i kreativnost koje donosi svet boja na dlanu vašeg deteta. Ovaj prelepo izrađen kofer pruža sve što je vasem malom umetniku potrebno, da istražuje svoju kreativnost i razvija veštine crtanja. Kofer je izuzetno izdržljiv i ima elegantan dizajn, čineći ga savršenim poklonom za svaku priliku.

 

- Širok Spektar Boja:  Kofer dolazi sa bogatim izborom boja, koje će inspirisati vaše dete da stvori umetnička dela puna života. Raznovrsne nijanse omogućavaju beskrajne mogućnosti za kreativnost.

 

- Visokokvalitetne Bojice:  Bojice su napravljene od visokokvalitetnih materijala, koji pružaju svetle, intenzivne boje i glatko klize po papiru, čineći crtanje još laksim.

 

- Drveni Kofer sa Držačem:  Drveni kofer je opremljen unutrašnjim držačem za svaku bojicu, čime se održava urednost i olakšava izbor prave boje bez gubljenja vremena.

 

- Prijatno Vreme za Učenje:  Ovaj kofer je idealan za dečje rođendane, školske praznike ili mirne vikende kod kuće. Omogućava vašem detetu da uživa u kreativnom procesu i istovremeno razvija motoričke veštine i maštu.

 

- Otporan na Habanje:  Drveni materijal ovog kofera ga čini izuzetno otpornim na habanje i oštećenja, osiguravajući dugotrajnost.

 

- Pogodan za Putovanja:  Kompaktan dizajn omogućava lako nošenje ovog kofera sa sobom. Idealan je za putovanja, restorane, ili duže vožnje kolima, pružajući deci zabavu dok su u pokretu.

 

Kako Koristiti:

 

- Izaberite Boje:  Vaše dete može birati između različitih boja, koje se nalaze unutar kofera.

- Crtajte i Stvarajte:  Dajte slobodu mašti i pustite dete da crta, boji i stvara svoje umetničke komade.

- Spremite i Ponovite:  Kada završite, bojice se jednostavno stavljaju nazad u kofer za sledeću kreativnu sesiju.

 

Neka vaše dete otkrije čuda boja uz naš Drveni Kofer sa Bojicama. Ovaj kofer će, ne samo pružiti satove zabave, već i podstaknuti kreativnost i razvijati veštine crtanja. Umetnički svet je sada dostupan na dlanu - poklonite vašem detetu ovu magičnu kutiju punu boja i posmatrajte kako se maštovite priče i slike rađaju!

Drveni kofer- Drvene, Vodene, Flomasteri, Voštane boje

Komplet bojica za decu sadrzi sledece:

-40 voštanih bojica
-40 uljanih bojica 
-36 flomastera
-20 debelih flomastera
-20 drvenih bojica
-paleta sa 12 vodenih bojica 
-rezač za drvene bojice
-mali lenjir
-lepak za papir
-gumicu
-spajalice 

Dimenzije kofera: 52 X 29 X 4cm

Za sve ostale informacije, mozete nas kontaktirati ovde, na "Viber", ili "What's app", kao i pozivom na sledece brojeve:  

065/45-234-20 Vladimir
 
Pogledajte i nase ostale oglase. Za prave kupce, nijedna cena nije fiksna.  
Unapred hvala