Prikazivanja: 2044
  • 3
  • 0

78 EUR

Pozovite

Unisex, bоја - Šareno, Novo

Drvena Penjalica za Decu - Model 8 🎈
Naša Drvena Penjalica za Decu - Model 8 je savršen dodatak za svaku dečju sobu ili igraonicu, pružajući deci ne samo zabavu već i mogućnost za razvoj ključnih motoričkih veština. Ova penjalica je idealna za roditelje koji žele da obezbede sigurno i stimulativno okruženje za svoje mališane.

Ključne Karakteristike Penjalice
🌍 Ekološki Sigurni Lakovi
Naše penjalice su premazane lakom na bazi vode, što ih čini potpuno sigurnim za decu i ekološki prihvatljivim. Ovo osigurava bezbednu igru i minimalan uticaj na životnu sredinu.

🖐️ Ručna Izrada sa Pažnjom
Svaka penjalica je ručno izrađena, što garantuje visok kvalitet izrade i jedinstvenost svakog komada. Posebna pažnja je posvećena detaljima, osiguravajući sigurnost i estetski izgled.

🌳 100% Prirodno Drvo
Izrađena od visokokvalitetnog prirodnog drveta, naša penjalica je dizajnirana da traje dugo i pruža stabilnost. Zaobljene ivice dodatno doprinose sigurnosti tokom igre.

🔐 Stabilnost i Bezbednost
Sa zaobljenim ivicama i čvrstom konstrukcijom, penjalica pruža dodatnu sigurnost i stabilnost, čineći je idealnom za svakodnevnu upotrebu.

🔄 Praktična i Sklopiva
Ova penjalica je lako sklopiva i prenosiva, što je čini idealnom za manje prostore ili prenos između različitih prostorija.

🎨 Višenamenski Dizajn
Savršena za igraonice, dečje sobe ili kao dodatak za druge igračke, penjalica kombinuje funkcionalnost sa estetskim dizajnom, uklapajući se u svaki prostor.

📚 Montessori Inspiracija
Dizajnirana po Montessori principima, penjalica podstiče samostalnost, razvoj motoričkih veština i kreativno razmišljanje kod dece.

🛡️ Dodatna Zaštita
Penjalica je premazana sa tri sloja laka, što joj daje dodatnu otpornost na habanje i omogućava dugotrajnu upotrebu.

🤸‍♂️ Promocija Fizičke Aktivnosti
Penjalica podstiče fizičku aktivnost, ravnotežu i koordinaciju kod dece, što su ključni elementi za zdrav razvoj.

🎉 Savršen Poklon za Svaku Priliku
Bez obzira na povod - rođendani, praznici ili posebne prilike - ova penjalica je idealan poklon koji će obradovati svako dete.

Kontakt Informacije
📞 Telefon:
📧 Email: [email protected]
🌐 Sajt: www.dda-vasic.com

Pratite nas na društvenim mrežama:
🔵 Facebook: DDA Vasic
📸 Instagram: @ddavasic
▶️ YouTube: DDA Vasic Kolari
🎵 TikTok: @ddavasickolari

FAQ - Najčešće Postavljana Pitanja
Koji je maksimalni uzrast za ovu penjalicu?
Penjalica je pogodna za decu do 5 godina, ali može biti korišćena i duže, u zavisnosti od detetove težine i visine.

Da li je potrebno posebno održavanje?
Preporučuje se povremeno brisanje vlažnom krpom kako bi se održala čistoća i očuvala površina.

Da li je montaža komplikovana?
Montaža je jednostavna i brza, sa svim potrebnim delovima i detaljnim uputstvima uključenim u paket.

Da li je penjalica sigurna za unutrašnju upotrebu?
Da, penjalica je dizajnirana za unutrašnju upotrebu i potpuno je sigurna zahvaljujući kvalitetnom drvetu i stabilnoj konstrukciji.

O Kompaniji DDA Vasić
DDA Vasić-Stil iz Kolara je poznata stolarska radionica sa više od 24 godine iskustva. Specijalizovani smo za izradu drvenih kuća, brvnara, nadstrešnica i unikatnog nameštaja od drveta. Naša posvećenost kvalitetu i upotrebi prirodnih materijala osigurava vrhunske proizvode, uključujući i popularne penjalice za decu. Ponosni smo na naš rad i pozivamo vas da unesete deo prirode u svoj dom kroz naše jedinstvene proizvode.

Hashtags
#DrvenePenjalice #EkološkiMaterijali #MontessoriIgračke #RučnaIzrada #PrirodnoDrvo #SigurnaIgra #RazvojDece #AktivnaIgra #PenjaliceZaDecu #UnikatneIgračke #EkoLakovi #ZabavaZaDecu #EdukativneIgračke #MontessoriMetod #MotoričkeVeštine #KreativnaIgra #OdrživiMaterijali #EcoFriendly #ChildDevelopment #ActivePlay #FamilyFun #LearningThroughPlay