Prikazivanja: 2163
  • 5
  • 0

124 EUR

Pozovite

Unisex, bоја - Šareno, Novo

Drvena Penjalica za Decu - Model 7 🌟
Naša Drvena Penjalica za Decu - Model 7 je savršen dodatak za svaku dečju sobu ili igraonicu, pružajući deci ne samo zabavu već i razvoj ključnih motoričkih veština. Ova penjalica je idealna za roditelje koji žele da obezbede sigurno i stimulativno okruženje za svoje mališane.

Karakteristike Penjalice
🌿 Ekološki Prihvatljivi Lakovi
Naše penjalice su premazane lakom na bazi vode, koji je potpuno siguran za decu i ekološki prihvatljiv. Ovo osigurava bezbednost tokom igre i minimalni uticaj na životnu sredinu.

✋ Ručna Izrada i Jedinstvenost
Svaka penjalica je ručno izrađena, što osigurava visok kvalitet izrade i jedinstvenost svakog komada. Posebna pažnja je posvećena detaljima, pružajući sigurnost i estetiku.

🌲 100% Prirodno Drvo
Naša penjalica je napravljena od visokokvalitetnog prirodnog drveta, što garantuje dugotrajnost i stabilnost. Dizajnirana je sa zaobljenim ivicama kako bi se obezbedila maksimalna sigurnost tokom igre.

🔒 Stabilnost i Sigurnost
Dizajn sa zaobljenim ivicama pruža dodatnu sigurnost, čineći penjalicu stabilnom i bezbednom za upotrebu.

🛠️ Sklopiva i Praktična
Penjalica se lako sklapa i prenosi, što je čini idealnom za manje prostore ili prenos između različitih prostorija.

🎨 Višenamenski Dizajn
Savršena za igraonice, dečje sobe, ili kao dodatak za druge igračke. Kombinuje funkcionalnost sa estetskim dizajnom koji se uklapa u svaki prostor.

🎓 Montessori Inspiracija
Penjalica je inspirisana Montessori metodom, podstičući samostalnost, razvoj motoričkih veština i kreativno razmišljanje kod dece.

🛡️ Zaštita sa 3 Sloja Laka
Dodatna zaštita omogućava dugotrajnu upotrebu i otpornost na habanje, idealna za unutrašnju upotrebu.

🏃‍♂️ Podstiče Fizičku Aktivnost
Penjalica je dizajnirana da podstakne fizičku aktivnost, ravnotežu i koordinaciju kod dece, što su ključni elementi za zdrav razvoj.

🎁 Perfektan Poklon za Svaku Priliku
Bilo da je u pitanju rođendan, praznici, ili bilo koja posebna prilika, ova penjalica je savršen poklon koji će razveseliti svako dete.

Kontakt Informacije
📞 Telefon:
📧 Email: [email protected]
🌐 Sajt: www.dda-vasic.com

Pratite nas na društvenim mrežama:
🔵 Facebook: DDA Vasic
📸 Instagram: @ddavasic
▶️ YouTube: DDA Vasic Kolari
🎵 TikTok: @ddavasickolari

FAQ - Najčešće Postavljana Pitanja
Koji je maksimalni uzrast za ovu penjalicu?
Penjalica je idealna za decu do 5 godina, ali može biti korišćena i duže, u zavisnosti od detetove težine i visine.

Da li je potrebno posebno održavanje?
Preporučuje se povremeno brisanje vlažnom krpom radi održavanja čistoće.

Da li je montaža komplikovana?
Ne, penjalica dolazi sa detaljnim uputstvima i svi potrebni delovi su uključeni. Montaža je jednostavna i može se obaviti za nekoliko minuta.

Da li je penjalica sigurna za unutrašnju upotrebu?
Da, penjalica je dizajnirana za unutrašnju upotrebu i potpuno je sigurna, zahvaljujući kvalitetnom drvetu i stabilnoj konstrukciji.

O Kompaniji DDA Vasić
DDA Vasić-Stil iz Kolara je stolarska radionica sa više od 24 godine iskustva, specijalizovana za izradu drvenih kuća, brvnara, nadstrešnica i nameštaja od drveta. Naša posvećenost kvalitetu i upotrebi prirodnih materijala reflektuje se u svakom proizvodu koji nudimo, uključujući i naše popularne penjalice za decu. Uverite se u našu stručnost i ljubav prema drvetu, i unesite deo prirode u svoj dom sa našim jedinstvenim proizvodima.

Hashtags
#DrvenePenjaliceZaDecu #EkološkiPrihvatljivo #MontessoriIgračke #RučnaIzrada #PrirodnoDrvo #BezbednaIgra #RazvojDece #FizičkaAktivnost #DečijePenjalice #UnikatneIgračke #EkoLakovi #ZabavaZaDecu #EdukativneIgračke #MontessoriMetoda #RazvojMotorike #KreativnaIgra #SigurneIgračke #OdrživiMaterijali #EcoFriendlyToys #ChildDevelopment #ActivePlay #FamilyFun #CreativePlay #LearningThroughPlay