Prikazivanja: 793
  • 1
  • 0

164 EUR

Pozovite

100% NOVE Penjalice za Decu - Model 3 🌟 Naše drvene penjalice za

100% NOVE Penjalice za Decu - Model 3 🌟


Naše drvene penjalice za decu su idealne za mališane željne avanture i igre. Ovaj model je dizajniran tako da podstiče fizičku aktivnost i razvoj motoričkih veština kod dece, pružajući im sigurno i stimulativno okruženje. Penjalice su napravljene od 100% prirodnog drveta, sa ekološki prihvatljivim lakom na bazi vode, što ih čini bezbednim za decu i prijateljskim prema okolini.

Karakteristike
Ekološki Lakovi: Naše penjalice premazane su ekološkim lakom, sigurnim za decu i okolinu. 🌿
Ručna Izrada: Svaka penjalica je ručno izrađena, osiguravajući kvalitet i jedinstvenost. 🛠️
Prirodno Drvo: Korišćeno je visokokvalitetno drvo, obezbeđujući dugotrajnost i stabilnost. 🌲
Sklopive i Praktične: Penjalice su lako sklopive i prenosive, idealne za male prostore. 📦
Montessori Inspiracija: Dizajnirane su po Montessori principima, podržavajući samostalnost i razvoj veština. 📚
Fizička Aktivnost: Pomažu u razvoju ravnoteže, koordinacije i motoričkih veština. 🧗‍♂️
Promocija Fizičke Aktivnosti 🏃‍♂️
Penjalice su dizajnirane da podstaknu decu na fizičku aktivnost, što je ključno za njihov zdrav razvoj. Bilo da se koriste za ljuljanje, penjanje ili balansiranje, ove igračke pomažu u izgradnji mišićne snage i koordinacije. Savršene su za rođendane, praznike ili kao svakodnevni izvor zabave.

Kontakt Informacije
📞 Telefon:
📧 Email: [email protected]
🌐 Sajt: www.dda-vasic.com

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook
Instagram
YouTube
TikTok
Recenzije ⭐⭐⭐⭐⭐
"Ove penjalice su fantastične! Ekološki prihvatljivi lak i ručna izrada su nas oduševili. Moje dete se svakodnevno igra na penjalici, a ja sam siguran da je bezbedno."
"Penjalica je fenomenalna! Lako se sklapa i prenosi, savršena za male prostore. Moj sin obožava da se igra na njoj."
"Odličan proizvod! Stabilnost i sigurnost su na visokom nivou. Posebno mi se sviđa što je napravljena od prirodnog drveta."
"Fantastična penjalica! Moje dete je oduševljeno, a mi smo mirni znajući da je sve ekološki prihvatljivo i bezbedno."
FAQ
1. Koji materijali se koriste za izradu penjalica?
Naše penjalice su izrađene od 100% prirodnog drveta, premazane ekološki prihvatljivim lakom na bazi vode.

2. Da li su penjalice bezbedne za decu?
Da, dizajnirane su sa zaobljenim ivicama i netoksičnim materijalima, što ih čini potpuno bezbednim.

3. Kako se penjalice sklapaju?
Penjalice su jednostavne za sklapanje i prenos, a uputstva dolaze sa svakim proizvodom.

4. Koje su prednosti Montessori inspirisanih penjalica?
Podstiču samostalnost, razvoj motoričkih veština i kreativno razmišljanje.

5. Kako mogu da naručim penjalicu?
Možete ih naručiti putem našeg sajta ili nas kontaktirati na telefon.

Hashtags
#DrvenePenjaliceZaDecu #EkološkiPrijateljski #MontessoriIgračke #RučnaIzrada #PrirodnoDrvo #BezbednaIgra #RazvojDece #FizičkaAktivnost #DečijePenjalice #UnikatneIgračke #EkoLakovi #ZabavaZaDecu #EkološkiPrijateljski #RazvojMotorike #IgračkeZaDecu #MontessoriMetoda #IgračkeZaBebe #PrirodniMaterijali #OdrživeIgračke #AktivneIgračke #DečijeIgre #ZdravRazvoj #PorodičnaZabava #KreativnaIgra #SigurnaIgračka #RazvojVeština #MotoričkeVeštine #UčenjeKrozIgru #OdrživaProizvodnja #EkoSvest #DecaIRoditelji #IgraNaOtvorenom #IgraUnutra #JedinstveneIgračke #EdukativneIgračke #KvalitetneIgračke #EkološkiProizvodi #OdrživiMaterijali #EcoFriendlyToys #WoodenClimbers #MontessoriInspired #HandmadeToys #NaturalWood #SafePlay #ChildDevelopment #PhysicalActivity #UniqueToys #EcoLacquers #FunForKids #MotorSkills #SustainableToys #ActivePlay #FamilyFun #CreativePlay #LearningThroughPlay #EkoIgračke #DecaSeIgraju #RučniRad #PrirodniMaterijal #SigurnoZaDecu #RazvijamoSe #FizičkaAktivnostZaDecu #KvalitetneIgračke #EkološkiPrijateljskiProizvod #DrvoZaDecu #RučnaProizvodnja #OdrživaIgračka #JedinstveniProizvod #DomaćaProizvodnja


O Kompaniji DDA Vasić-Stil
DDA Vasić-Stil iz Kolara je renomirana stolarska radionica i firma za računarsko programiranje, koja posluje više od 24 godine. Kompanija je specijalizovana za izradu drvenih kuća, nadstrešnica, brvnara, i postavljanje svih vrsta drvenih obloga i letnjikovaca. Pored toga, DDA Vasić-Stil proizvodi i prodaje visokokvalitetni nameštaj od drveta, koristeći samo najbolje prirodne materijale​ (Daibau)​​ (Daibau)​.

Penjalice za Decu
U sklopu naše ponude, posebnu pažnju posvećujemo proizvodnji penjalica za decu. Naše penjalice su izrađene od 100% prirodnog drveta i premazane ekološki prihvatljivim lakovima na bazi vode, što ih čini sigurnim za decu i ekološki prihvatljivim. Dizajnirane su tako da podstiču fizičku aktivnost i razvoj motoričkih veština, kao i kreativnost i maštovitost kod dece.

Naše penjalice su lako sklopive i prenosive, idealne za upotrebu u raznim prostorima, uključujući dečje sobe i igraonice. Ovi proizvodi nisu samo igračke, već i edukativni alati koji pomažu deci da razviju ključne veštine kroz igru i interakciju.

Kvalitet i Profesionalizam
Kompanija DDA Vasić-Stil se ponosi svojim profesionalizmom, tačnošću i preciznošću. Naš tim ima dugogodišnje iskustvo u radu sa drvetom, što se ogleda u kvalitetu i estetskoj vrednosti naših proizvoda. Poslujemo na teritoriji podunavske regije, ali smo spremni da proširimo naše usluge i na šire područje, u skladu sa potrebama naših klijenata.

Zašto Izabrati Nas?
Dugogodišnje Iskustvo: Više od 24 godine na tržištu.
Visokokvalitetni Materijali: Koristimo samo prirodno drvo i ekološki prihvatljive lakove.
Širok Spektar Usluga: Od drvenih kuća do unikatnih penjalica za decu.
Posvećenost Klijentima: Naša misija je da svakom klijentu pružimo proizvode koji će obogatiti njihov prostor i život.
Uverite se u našu profesionalnost i kvalitet kroz naše brojne realizovane projekte i zadovoljstvo naših klijenata. Naš cilj je povratak prirodnih materijala u svakodnevnu upotrebu, čime doprinosimo očuvanju životne sredine i zdravlju naših korisnika.

Za više informacija i narudžbine, posetite naš sajt ili nas kontaktirajte putem navedenih kontakt podataka.