Prikazivanja: 4320
  • 26
  • 1
2 199RSD
Pozovite

Za decu

❗❗❗TOP PONUDA❗❗❗
🌜✨✨MAGIČNO ĆEBE KOJE SVETLI U MRAKU✨✨🌛
💜💙💚ZA CELU PORODICU❗
🛌👪Mikrofiber, poliester, pliš
Meko i udobno ćebe - Izrađeno do savršenstva. . sa visokokvalitetnim 100% poliesterom od mikrovlakana za trajnu upotrebu. Izuzetno mekano.
✨🌛Materijal pogodan za kožu, pruža najbolju otpornost na izbledjivanje i mrlje, a neće se naborati ili osipati za maksimalnu udobnost.
✨🌛Jedinstven svetleći dizajn - Sjaj u tamnom pahuljastom ćebetu ima neverovatan dizajn koji ga čini savršenim za noć i stvara prelepu atmosferu u vašoj spavaćoj sobi. (Jednostavno ga izložite pod jakim izvorom svetlosti ili sunčevom svetlošću 10-15 minuta da apsorbuje svetlost)
✨🌛Vrhunski kvalitet - pokrivač sa dizajnom šablona za Mesec i zvezdu sa urednim šavovima i uskim šavovima poboljšava jake veze po šavovima. Pahuljasta tkanina ćebadi je otporna na mrlje i zadržaće mekoću čak i nakon nekoliko pranja.
✨🌛Uputstvo za pranje - Prekrivač od mikrovlakana ne samo da se može prati u mašini, već se neće ni osipati, ni izbledeti, a nakon pranja će normalno sijati. Ne preporučuje se sušenje u mašini za veš, peglanje, izbeljivanje ili hemijsko čišćenje. Magično ćebe je idealno za svakodnevnu upotrebu, poput gledanja televizije, čitanja na sofi, ležanja na stolici ili krevetu. Može biti i ukras za dom, možete ga poneti na putovanje.
💜💙💚✨🌛🎁Savršen poklon.
✨🌛Specifikacije:
Materijal: Mikrofiber .
Veličina: 125*150 cm.
✨🌛 Sve karakteristike:
💜1. Sjaj u mraku, misteriozan i zanimljiv.
💙2. Izuzetno mekano svetleće ćebe ima dodir oblaka.
💚3. Izložite ga jakom izvoru svetlosti ili sunčevoj svetlosti 10-15 minuta da apsorbuje svetlost i noć će postati svetla i lepa.
💜4. Lako se održava, možete prati u mašini ili ručno. Pakovanja 1 * magično ćebe
🔥Samo 💵2199 din🔥