Prikazivanja: 1213
  • 6
  • 0
4 199RSD
Pozovite

🧖🏼‍♀️Set za ulepsavanje sa stolicom i dodacima 🥰Uz ovaj čarobni set

🧖🏼‍♀️Set za ulepsavanje sa stolicom i dodacima
🥰Uz ovaj čarobni set, svaka devojčica će moći da eksperimentiše i izražava svoj stil uz pomoć brojnih pribora za igru koji podstiču kreativnost i individualnost.
🥰Ovaj set sadrži sve što je potrebno za satove zabave: od četkica za šminku do šarenih lažnih parfema i ruževa za usne, pa čak i fen za kosu koji će upotpuniti iskustvo. Dolu set za ulepšavanje nije samo igračka, to je alat koji pomaže devojčicama da razvijaju veštine koordinacije, kao i da uče o bojama i teksturama dok igraju uloge i simuliraju prave beauty rutine.
🥰Dimenzije seta od 71 x 47,5 x 31,5 cm osiguravaju dovoljno prostora za sve male pribore, dok preporučeni uzrast od 3+ godina čini ovaj set savršenim izborom za devojčice koje tek počinju da otkrivaju svet mode i lepote. 🥰Materijali od kojih je set napravljen su visokog kvaliteta i netoksični, obezbeđujući bezbednu igru.
🥰Pustite mašti na volju i otkrijte beskrajne mogućnosti stilizovanja sa Dolu šarenim setom za ulepšavanje. Savršen poklon za svaku priliku koji će na lice svake devojčice doneti osmeh i radost.
🤩 4199 dinara 🤩
✔️Dimenzija seta: 71x47,5x31,5cm
✔️Preporučeni uzrast: 3+ godina