Prikazivanja: 2491
  • 35
  • 2
9 200RSD
Pozovite

NOV Tablet Cena: 9200 din Tablet je NOV neotpakovan,u kutiji sa

NOV Tablet
Cena: 9200 din
Tablet je NOV neotpakovan,u kutiji sa punjačem i kožnom futrolom.
PRITOM 7-inčni tablet PC 32 GB Android 11 sa četvorojezgarnim procesorom HD IPS ekranom Dual Camera ViFi sa PU zaštitnom futrolom.
Procesor sa četiri jezgra: Tablet pokreće četvorojezgarni procesor, što ga čini brzim i efikasnim za više zadataka.
HD IPS ekran: Tablet ima IPS ekran visoke definicije, pružajući jasne i živopisne slike za impresivno iskustvo gledanja.
Dvostruka kamera: Tablet ima podešavanje sa dve kamere, što vam omogućava da s lakoćom snimate fotografije i video zapise visokog kvaliteta.
[PRENOSIV I LAGAAN] – Pritom Tronpad 7 android tablet sa elegantnim i izuzetnim dizajnom – tanak i lagan, prenosiviji za nošenje. Možete ga staviti u torbu ili džep, slobodno ga koristite bilo gde, kao što je kuhinjska ploča, radna površina, napolju ili na mestu za slobodno vreme. Sa dvostrukom kamerom, pogodan je za snimanje fotografija.
[ANDROID 11 TABLET ] - Pritom Tronpad 7'' tablet dolazi sa najnovijim Android 11, 32 GB skladišnog prostora - slot za mikro SD karticu (može se dodati maksimalna 512 GB SD/TF kartica, NIJE uključena). Snažan četvorojezgarni procesor koji štedi energiju, omogućava brzo pokretanje aplikacija, glatke video snimke i odlične ukupne performanse.
[Poklon paket za tablete] – Pritom 7 tableti dolazi sa futrolom za tablet i zaštitnim filmom za ekran (instaliran), nude odličnu potpunu zaštitu od udaraca, prašine, ogrebotina, štite vaš tablet i održavaju ga čistim. Potpun pristup svim funkcijama (kamere, slušalice, priključci za punjač, dugmad za jačinu zvuka i napajanje).
[DUGOTRAJNA ZABAVA] - Ovaj tablet od 7 inča ima GMS sertifikat, možete preuzeti mnoge aplikacije u Google Play prodavnici, kao što su Netflix, Facebook, YouTube i još mnogo toga. Zaista je dobar pratilac za vaše slobodno vreme i zabavu.