Prikazivanja: 4310
  • 40
  • 1
14 900RSD
Pozovite

Drvena Kuhinja od Pravog Drveta Cena :14.900 din Deca koja se igraju

Drvena Kuhinja od Pravog Drveta
Cena :14.900 din
Deca koja se igraju drvenim igračkama mogu se osećati kao odrasli. Imaju sposobnost da imitiraju svakodnevne aktivnosti kod kuće, pa se odlično zabavljaju. Koristeći drvene kuhinje, deca se osećaju kao pravi kuvari koji pripremaju jela za celu porodicu tokom beskrajne zabave.
Biće kao Master Chef Junior kod kuće. Materijali koji se koriste u proizvodnji igračaka su pažljivo odabrani i visokog kvaliteta. Posebno su dizajnirani čak i za najmlađu decu. Sve to zarad njihove bezbednosti.
Karakteristike proizvoda
Igračke nemaju oštre ivice i opasne elemente. Kuhinja se može koristiti dugi niz godina kako kod kuće, tako iu zajedničkoj prostoriji ili čekaonici, pružajući mnogo sati odlične zabave i beskrajnih osmeha. Odlična zabava za decu Svako dete koje kreće u kulinarsku avanturu sanja o kuhinji, pa će to biti savršen poklon za vaše dete. Estetska, pažljivo izrađena drvena kuhinja će se uklopiti ne samo u dečiju sobu, već iu dnevnu sobu. Uz svaki set je priloženo jasno, uputstvo za upotrebu sa slikama i numeracijom svih elemenata, tako da montaža kuhinje nećemo praviti probleme. Precizno izvođenje detalja i detalja završne obrade kuhinje Vrata pećnice i mikrotalasne pećnice se zatvaraju magnetom, čuje se škljocaj kada okrenete dugme gorionika, a metalna posuda deluje kao sudoper. Zahvaljujući promišljenim policama i šinama, uvek možete održavati red u kuhinji.
PRAVO DRVO!