Prikazivanja: 5204
  • 40
  • 1
9 000RSD

Cam kolica 2 u 1, za bebe od prvog dana. U dobrom stanju, prakticna

Cam kolica 2 u 1, za bebe od prvog dana.
U dobrom stanju, prakticna. Uz kolica ide i torba i kisna navlaka.
Kišobran kolica Cam Minuetto
su vrlo kompaktna sa aluminijumskim ramom koji se sklapa, sa sedištem koje se može postaviti u bilo koji položaj i četiri položaja naslona kao i petostepeni sigurnosni sistem vezivanja pojaseva, kolica se mogu koristiti od rođenja deteta. Kišobran kolica Cam Minuetto poseduju i rotirajuće prednje točkove sa amortizacijom, zadnje točkove sa povezanim kočnicama i amortizacijom.Opremljena su sa patentiranim Quicky sistemom za lako postavljanje i vađenje nosiljke i auto sedišta iz postolja i Via Vai sistemom koji omogućava okretanje sedišta prema roditelju i od njega. Branik se može ukloniti i koristiti u oba položaja. Kišobran kolica Cam Minuetto dobijate sa sledećom opremom: navlaku za noge, tendu koja štiti od sunca, navlaku za kišu i korpu za kupovinu. Navlake se skidaju i peru na 30 stepeni.
Karakteristike kolica :

Materijal: aluminijumski ram
Dimenzije:
Rasklopljena : 96 cm x 57 cm x 103 cm
Sklopljena: 38 cm x 39 cm x 92 cm
Težina: 9,2 kg

Auto sedište Cam Area Zero+
pogodno je za bebe od rođenja (0-13 kg). Auto sedište Cam Area Zero+ je saa zaštitom glave od bočnog udara, sa više položaja i tendom koja se može skinuti, anatomski naslon za glavu sa čvrstom podrškom, sigurnosni kaiševi na 5 tačaka sa zaštitnim jastučićima i račvastim kaišem. Auto sedište Cam Area Zero+ poseduje praktičan mehanizam za podešavanje visine pojaseva, podesivu vodjicu pojasa, bazu za ljuljanje sa neklizajućim gumicama. Platno se skida i pere na 30°C. Može se postaviti na sedište pomoću standardno ugradjenog auto sigurnosnog pojasa na 3-tačke i to uvek u položaju licem unazad.

Auto sedište Cam Area Zero+ može se koristiti na Twin Pulsar, Cortina Run, Dinamico 4S, Minùetto ramovima po izboru i na ramovima za nosiljke i auto sedište.

Proizvedeno u Italiji.

Dimenzije: Dužina 44,5 - Širina 64 - Visina 58 cm

Težina: 3,7 kg