Prikazivanja: 723
  • 15
  • 0

2 999 RSD

Pozovite

Plafonjera, Novo

Sijalica ventilator 2u1 Ventilator Led sijalica sa daljinskim 

2u1 Rasveta Lampa + ventilator sa daljinskim 

 Cena 2999 din

  OPIS PROIZVODA:

Malo plafonsko svetlo ventilatora kontroliše ručni daljinski upravljač, koji može da podesi svetlo, temperatura boje je podesiva (3000K-6000K), brzina vetra je podesiva (1/2/3), a može se koristiti inteligentno merenje vremena (1H/2H/4H). Koristi se kao noćno svetlo i kao ventilator.

Jednostavna instalacija
- Instalacija je jednostavna kao i instaliranje E26 sijalice. Maksimalno pojednostavljujemo ventilatorsko svetlo, napuštajući komplikovane funkcije, što u velikoj meri smanjuje stopu kvara rasvete i pogodno je za ugradnju u male prostore. Svetlo ventilatora vam omogućava da imate i osvetljenje i funkcije ventilatora u isto vreme.

Visokokvalitetni materijal
- Malo ventilatorsko svetlo koristi visokokvalitetni akrilni abažur, koji nije lako oksidirati i promeniti boju; usvaja ABS oštricu, koja je lepa po izgledu; LED izvor svetlosti, koji štedi energiju, smanjuje stroboskopiju i štiti oči članova porodice.

Opseg primene
- Ova mala ventilatorska lampa je pogodna za sve male prostore. Ili se u fabrici može koristiti više kombinacija, što može uštedeti energiju. Pogodno za: kupatilo, garažu, seosku kuću, fabriku, spavaću sobu, trpezariju, kuhinju, dečiju sobu itd