Prikazivanja: 1514
  • 8
  • 0
3 599RSD
Pozovite

Aku Mini ugaona brusilica akumulatorska Ova ugaonabrusilica koristi

Aku Mini ugaona brusilica akumulatorska
Ova ugaonabrusilica koristi dijamantske diskove za rezanje, što osigurava stabilniji i ujednačeniji rad. Ovi diskovi se sastoje od stotina izuzetno oštrih zubaca koji brzo uklanjaju strugotine i izdržljiviji su od stotina brusnih diskova.

Bežična i kompaktna

Akumulatorska ugaona brusilica se napaja baterijama, tako da ne morate da brinete o izvoru napajanja, jer je pogodna za rad na otvorenom.

Motor bez četkica visoke efikasnosti

Mini kutna brusilica od 12 V koristi visokoefikasni motor bez četkica, koji osigurava stabilniji rad. Nudi brzo uklanjanje materijala, uštedu vremena i energije, pogodan je za razne operacije. Mnogi profesionalci i "uradi sam" okreću se motorima bez četkica, koji imaju koristi od 53,5% dužeg vremena rada i efikasnijeg iskustva.

Baterija velikog kapaciteta

Pokazalo se da je vijek trajanja baterije najvažniji problem kod bežičnih električnih pila. Punjiva akumulatorska kutna brusilica opremljena je litijum-jonskom baterijom od 12V 2000mAh (odaberite paket koji uključuje baterije) i brzim punjačem. Litijum-jonska baterija sa zaštitom od preopterećenja i temperature osigurava duži vijek trajanja baterije.

Zaštita i izdržljivost za sigurnost

tokom rada, zaštitni poklopac prenosne brusilice sprečava varnice i metalne krhotine, štiteći vas od ozljeda. Primenjuje se za vođenje panela na zid, rezanje podova, rezanje keramičkih pločica, hidroenergetske opreme, rezanje PVC cijevi itd.

Nazivni napon: 12V

Nazivna brzina: 19500 o/min

Prečnik diska: 76 mm

Prečnik otvora za disk: 10 mm

Snaga: 500W

Baterija: 2000mAh litijum-jonska baterija

Boja: Plava

Materijal: Plastika + Metal

Sadržaj paketa:

1 x Mini ugaona brusilica

2 x disk za rezanje

1 x podesivi ključ

1 x Priručnik na engleskom

1 x punjivea baterija

1 x punjač