Prikazivanja: 776
  • 8
  • 0

6 000 RSD

Pozovite

Friteza na paru Električna friteza bez ulja 2.8L Cena:6000din Friteza

Friteza na paru Električna friteza bez ulja 2.8L
Cena:6000din
Friteza 2.8L



Friteza 2,8 litara - Friteza koristi ciklon toplog vazduha da kuva zdravije verzije vaše omiljene hrane sa niskim sadržajem masti



-Friteza sa sistemom za cirkulaciju toplog vazduha, omogućava vam da kuvate hranu u svim pravcima i ravnomerno zagrevate sa malo ulja kako ne biste dodavali ulje. Manje masti, zdravije.



-Podešavanje vremena od 0-30 min, nezavisna kontrola temperature i intuitivno dugme za kuvanje za jednostavnu upotrebu.



-Friteza je opremljena korpom za kuvanje od 2,8 L koja se može prati u mašini za sudove.



-Toplu hranu je lako preneti na tanjir, pa budite sigurni da ćete uživati u kuvanju i gurmanskom vremenu bez ikakvih zabrinutosti za bezbednost.



-Lako se čisti Korpa od 2,8 litara koja se može ukloniti omogućava vam da brzo i lako izvadite korpu za fritezu spremnu da ispraznite hranu na tanjir, dok hladna ručka na dodir znači da možete lako da izvučete korpu i fritezu i bez brige da će ručka biti prevruća. na dodir.



Pre prve upotrebe:



Korak 1 – Proverite da li je friteza na vrući vazduh isključena i isključena iz izvora električne energije.

Korak 2: Očistite glavnu jedinicu friteze na vrući vazduh mekom, vlažnom krpom i dobro je osušite.

Korak 3: Očistite korpu za kuvanje sa nelepljivim slojem u toploj vodi sa sapunom, zatim isperite i dobro osušite. Ne uranjajte glavnu jedinicu friteze na vrući vazduh u vodu ili bilo koju drugu tečnost. Nikada nemojte koristiti grube ili abrazivne deterdžente ili jastučiće za čišćenje za čišćenje friteze ili njenih dodataka, jer to može dovesti do oštećenja.

Korak 4 – Postavite glavnu jedinicu friteze na vrući vazduh na stabilnu površinu otpornu na toplotu, na visinu koja je udobna za korisnika.



Nega i održavanje:

Pre pokušaja bilo kakvog čišćenja ili održavanja, isključite i isključite fritezu na vrući vazduh iz električne mreže i ostavite da se potpuno ohladi.

Korak 1: Očistite glavnu jedinicu friteze na vrući vazduh mekom, vlažnom krpom i dobro osušite.

Korak 2: Očistite nelepljivu korpu za kuvanje u toploj vodi sa sapunom, zatim isperite i dobro osušite. Ne uranjajte glavnu jedinicu friteze na vrući vazduh u vodu ili bilo koju drugu tečnost.

Nikada nemojte koristiti grube ili abrazivne deterdžente ili jastučiće za čišćenje za čišćenje friteze ili njenih dodataka