Prikazivanja: 167
  • 1
  • 0

+381 63 2842xx

Domaći paradajz – različite krupnoće i oblika - Vrsta: klasični

Domaći paradajz – različite krupnoće i oblika

- Vrsta: klasični crveni paradajz (mešavina krupnih i srednjih plodova, uključujući mesnate i šljivar varijante)
- Boja i zrelost: intenzivno crvena sa prirodnim žutim prelazima, spreman za upotrebu
- Tekstura i ukus: mesnat, sočan, aromatičan; pogodan za svežu salatu, sendviče, salsu, sok, sos i zimnicu
- Upotreba: idealan za seckanje, pasiranje, pečenje u rerni, pripremu ajvara/soka od paradajza i domaćih sosova
- Pakovanje: više komada različitih dimenzija na fotografiji

Napomena: plodovi imaju prirodne nepravilnosti u obliku i površini koje ne utiču na upotrebljivost i ukus.

Datum kreiranja:
Datum ažuriranja:
ID 54975767

Podelite sa prijateljima