Prikazivanja: 1453
  • 15
  • 0
5 500RSD
Pozovite

Prodajem HelloSmile Pro set. Set sadrzi aparat, aktivni ugalj i 2

Prodajem HelloSmile Pro set. Set sadrzi aparat, aktivni ugalj i 2 olovke. Proizvod se nalazi u originalnom neotpakovanom pakovanju.

Predstavljamo HelloSmile Pro: Profesionalno Izbeljivanje Zuba na Dohvat Ruke

Otključajte svoj najsvetliji, najsamopouzdaniji osmeh sa HelloSmile Pro setom za izbeljivanje zuba. Razvijen sa sastojcima visokog kvaliteta i dizajniran za praktičnost, ovaj napredni sistem pruža zadivljujuće rezultate u udobnosti vašeg doma.

Karakteristike:

Klinički Dokazana Formula: Formulisana od strane stručnjaka iz stomatologije, HelloSmile Pro koristi klinički dokazanu formulu za efikasno uklanjanje tvrdokornih fleka i diskoloracija sa vaših zuba.
Profesionalno LED Ubrzivačko Svetlo: Pojačajte proces izbeljivanja sa uključenim LED ubrzivačkim svetlom, dizajniranim da ubrza razgradnju fleka i optimizuje rezultate izbeljivačkog gela.
Nežan prema Zubima i Desni: Za razliku od abrazivnih tretmana izbeljivanja, HelloSmile Pro je nežan prema zubima i desnima, osiguravajući udobno iskustvo sa minimalnom osetljivošću.
Jednostavan za Korišćenje: Sa jednostavnim uputstvima i korisnički prijatnim dizajnom, HelloSmile Pro čini izbeljivanje zuba lakim. Samo nanesite izbeljivački gel, aktivirajte LED svetlo i pustite formulu da radi svoju magiju.
Vidljivi Rezultati za Par Dana: Doživite primetne rezultate već nakon nekoliko dana redovne upotrebe. Zaboravite na fleke od kafe, čaja, vina i drugih uobičajenih krivaca, i pozdravite sjajan osmeh koji ćete sa ponosom pokazivati.
Komplet za Potpuno Izbeljivanje: HelloSmile Pro set uključuje sve što vam je potrebno za profesionalno izbeljivanje zuba, uključujući aktivni ugalj, udlagu za usta, LED ubrzivačko svetlo, 2 olovke i detaljna uputstva.
Siguran i Efikasan: HelloSmile Pro je napravljen od sastojaka visokog kvaliteta koji su sigurni za gleđ i stomatološke restauracije, osiguravajući i efikasnost i miran san.


Zašto Odabrati HelloSmile Pro?

Praktičnost: Izbeljivanje zuba možete obavljati prema svom rasporedu, bez muke sa zakazivanjem termina ili skupih poseta stomatologu.
Pristupačnost: Uživajte u rezultatima profesionalnog kvaliteta po delu cene u odnosu na tretmane izbeljivanja u stomatološkim ordinacijama.
Samopouzdanje: Sa svetlijim, beljim osmehom, osećaćete se samouverenije u svim aspektima svog života.


Oslobodite puni potencijal svog osmeha sa HelloSmile Pro. Poručite odmah i otkrijte razliku sami!




Dostava kurirskom sluzbom, moguce licno preuzimanje u Novom Sadu.