Prikazivanja: 916
  • 6
  • 0

9 500 RSD

PRITOM 10-inčni tablet računar Android 10 64 GB četvorojezgarni ekran

PRITOM 10-inčni tablet računar Android 10 64 GB četvorojezgarni ekran osetljiv na dodir WiFi GPS podrška 3G telefonski poziv
Cena:9500din
[3G telefonski poziv i 2.4G ViFi veza] --- Najnoviji tablet podržava umetanje telefonskih kartica, tako da možete da pozovete ili pošaljete masažu bilo kada, bilo gde, čak i bez ViFi mreže. VLAN veza je idealna za brze mrežne veze.
[Odlično iskustvo gledanja] --- Iskustvo gledanja od 178 stepeni pod svim uglovima kroz kombinaciju 10,1 inča 800 k 1280 IPS ekrana, savršenog za gledanje HD filmova, igranje igrica i čitanje e-knjiga na stolici ili krevetu.
[DUGOTRAJNA ZABAVA] --- Pritom tablet od 10 inča ima operativni sistem Android 10.0, možete preuzeti hiljade aplikacija kao što su Netflik, IouTube, TikTok i još popularnijih aplikacija. Litijum-polimerska baterija od 6000 mAh i CPU male snage poboljšavaju vaše iskustvo, dajući vam do 6 sati mešovitog čitanja, gledanja TV emisija, surfovanja vebom, igranja lakih igrica i još mnogo toga. Zaista je dobar pratilac za vaše slobodno vreme i zabavu.
[Dvostruke kamere i zvučnik] --- Sa dvostrukim kamerama od 2,0 MP i zadnjim od 8,0 MP, oživite svojeg fotografije i video zapise. Pritom Tronpad 3G SIM tablet može da odgovara većini tableta od 10 inča i zgodan je za snimanje fotografija koje beleže te posebne trenutke i dele ih sa prijateljima i porodicom. U poređenju sa većinom tableta od 10 inča, Pritom tablet je opremljen sa dvostrukim zvučnicima koji pružaju moćniji zvuk i omogućavaju vam da čujete jasniji i glasniji glas.