Prikazivanja: 1210
  • 8
  • 0

5 399 RSD

🤗 Kuhinjski set sa 48 dodataka 🤗 👉Prelepa kuhinja za decu uključuje

🤗 Kuhinjski set sa 48 dodataka 🤗
👉Prelepa kuhinja za decu uključuje elektronski šporet za igru, sudoper sa tekućom vodom, sve vrste hrane i pribora za igru i druge kuhinjske dodatke.
👉Osim toga, postoji nekoliko različitih skladišta za skladištenje kuhinjskih predmeta, kao što su police za deserte, frižider, pećnica i tako dalje.
👉Elektronska ploča za štednjak sa parom, zvukom i svetlom: Stavite lonac ili tiganj na šporet i uključite ga, šporet će se upaliti i ispuštati zvuk koji imitira pravu peć.
👉Pored toga, koristite crvenu flašu da dodate vodu u rupu šporet i sprej će izaći tokom kuvanja, dodajući mnogo više zabave
👉Kuhinjski sudoper sa sistemom za cirkulaciju vode: igračka za sudoperu za igru omogućava deci da peru hranu za igru i peru sudove.
👉Pritisnite dugme iza slavine za vodu i voda će izaći. Sa sistemom cirkulacije vode, ekološka svest dece može se podići u ranom uzrastu.
👉Kuhinjske igračke za igru pretvaranja kuhinje: Uz multifunkcionalni dečiji kuhinjski set, deca mogu da imaju zanimljivu igru uloga, jer su odličan kuvar.
👉Roditelji mogu biti njihovi gosti i zajedno igrati divnu porodičnu igru. Štaviše, dečija kreativnost i praktična veština će takođe biti povećane tokom igre.
⭐ CENA 5399dinara ⭐
👉Realistični kuhinjski set Igračke visokog kvaliteta: 👉Kuhinja za igru sa zvukom i svetlima je napravljena od bezbednog, prilagođenog deci i izdržljivog materijala.
👉Cela figura je takođe dobro dizajnirana, blista od vitalnosti i dečjeg užitka, što će apsolutno doneti veliku zabavu vašim mališanima