Prikazivanja: 71930
  • 2605
  • 15
4 200RSD
Pozovite

Čuškopek (Ćuškopek) - pekač za papriku NOVO NOVO NOVO neotpakovano 🌶🌶🌶

Čuškopek (Ćuškopek) - pekač za papriku NOVO NOVO NOVO neotpakovano 🌶🌶🌶

Električni pekač papriku (1600w) od šamotne keramike - obložen metalom, predviđen za pečenje tri paprike istovremeno

Dimenzije: dubina dela za pečenje 17cm, unutrašnji prečnik 13cm

Aparat je izuzetno koristan i praktičan jer ga možete koristiti u stanu i na terasi bez gareži i dima. Veoma brzo i jednako peče papriku a može se koristiti i za kukuruz, krompir, kestenje i sl. Potpuno su novi - neotpakovani (uvozim iz Bugarske)

Lak za održavanje-posle upotrebe samo prebrisati ubrusom. Ispečene paprike se vade iz aparata specijalnom viljuškom, koja je sastavni deo pribora uz aparat 🧻

Idealan poklon za prave domaćice koje spremaju zimnicu u domacoj radinosti 🛍

Nijedna reklamacija za preko 600 prodatih uređaja. Može se preuzeti u bilo kom gradu (šaljem brzom poštom - lepo i bezbedno upakovano, plaćanje pouzećem - oko 700dinara-zavisi od cene kostanja prevoza brze poste, mada ako budem u prolazu pošto stalno putujem mogu vam i ja lično dostaviti) 🧳

Garantujem za ispravnost i funkcionalnost uređaja. Svaki ponaosob otvorim, isprobam i adekvatno upakujem i zaštitim stiroporom.

Uputstvo: Kada se pekač prvi put uključuje u struju ostaviti ga nekih 15min da sam ugreje šamot kako bi lepo obgoreo. Biće malo neprijatnog mirisa ali samo prvi put. Sledeći put se uključuje normalno, sačeka 10 min da se ugreje i može se peći. Preporuka je da se napravi kraća pauza nakon 2-3h kontinuarnog rada. Srećno !!!

Ako želite neki drugi proizvod iz Bugarske možete mi poslati fotografiju pa ću probati da nađem i dostavim Vam.

Pozdrav,
Veljko S