Prikazivanja: 1139
  • 9
  • 0
1 000RSD
Pozovite

 Cellularline Mono Ergonomske Bluetooth Vox Slusalice -Vox su Mono

 Cellularline Mono Ergonomske Bluetooth Vox Slusalice

-Vox su Mono Bluetooth slusalice sa osnovnim i ergonomskim dizajnom, savrsene za one koji zele da razgovaraju u potpunoj slobodi kretanja.
-Prakticna traka za glavu  koja se moze skinuti omogucava vam da nosite Vok u potpunoj udobnosti, dok visenamensko dugme za odgovor omogucava vam da odgovorite na dolazne pozive jednostavnim klikom.
-Sta vise, zahvaljujuci tehnologiji Multipairing Dualphone, dva pametna telefona mogu biti povezana bezicno u isto vreme.

-Cellularline Bluetooth Mono Ergonomske slusalice sa odvojivom trakom za glavu, dvostrukom vezom, bezicnim slusalicama bez kabla, ultralaganim, univerzalna kompatibilnost, crna.

- Multi point Dual Phone Technology.

-Multi point tehnologija vam omogucava da povezete slusalice sa dva uredjaja istovremeno: slusalice imaju univerzalnu kompatibilnost, povezane sa svim uredjajima koji podrzavaju Bluetooth tehnologiju.

-Ultra lake i bezbedne

-Slusalice su ultra lagane, teze samo 6 grama, tako da mozete da ih nosite duze vreme. Fleksibilni nosac trakom za glavu je veoma siguran: Slusalice cvrsto stoje na vasem uvetu i ne padaju: 3 razlicite velicine jastucica za usi osiguravaju savrseno pristajanje i stoga dodatnu stabilnost.

-Clear Voice Microphone

-Clear Voice je tehnologija optimizuje zvuk i poboljsava jasnocu glasa prilikom telefonskih poziva i glasovnih komandi

- Multi Funkcionalni Kljuc

-Multi Funkcionalni Kljuc da nekoliko klikova u sekundi, omogucava vam da pristupite svim kontrolama slusalica i ostavite ruke slobodne bez obzira dal radite ili vozite.

Dostava kurirskom sluzbom ili licno preuzimanje u Novom Sadu.