Prikazivanja: 2481
  • 12
  • 2
1 299RSD
Pozovite

Pametni pojas za leđa sa senzorom 1299 dinara Pametni pojas kom

Pametni pojas za leđa sa senzorom

1299 dinara

Pametni pojas kom jednostavno nećete moći da kažete „ ne“ i koji vas vibriranjem opominje da držite leđa u pravilnom položaju.

Ovo je potpuno drugačiji pojas za leđa koji, osim traka koje vuku ramena unazad, ima i senzor. Senzor se nalazi na sredini gornjeg dela leđa i vrlo je diskretan. On vodi računa o položaju leđa na sledeći način: kada su leđa savijena više nego što bi trebalo da budu, on vibrira i tiho se oglašava i time vas podseća da treba da ispravite leđa. Njegove vibracije nisu ni bolne ni neprijatne. Svrha nije stvaranje nelagodnosti koja će vas naterati da se ispravite, već je senzor tu da vas opomene da treba da se ispravite.

Trake koje prelaze preko ramena su od prijatnog materijalapodesive dužine. Samim tim odgovara i deci i odraslima, i muškarcima ženama. Na njemu je i kopča koja sprečava da se trake klizaju i spadaju sa ramena. Korektor ima jedno jedino dugme i možete aktivirati senzor bez ičije pomoći i bilo kakvog uputstva.

Senzor se puni preko USB kabla koji se dobija u pakovanju. Za 1 dan nošenja korektor je dovoljno puniti 3-4 sata.

SAVET: Ako korektor nije dovoljno osetljiv na savijanje leđa, zategnite kaiševe na ramenima. Ako je suviše osetljiv i vibrira čak i kada se ne savijete previše, onda kaiševe otpustite.

Map Loading
Datum kreiranja: 28 jun 2021
Datum ažuriranja: 05 avg. 2022
ID 90266127