Prikazivanja: 2462
  • 33
  • 2
600RSD
Pozovite

Magnetni Pojas Steznik za Ledja - pravilno drzanje Nepravilno sedenje

Magnetni Pojas Steznik za Ledja - pravilno drzanje

Nepravilno sedenje i posledice do kojih ono dovodi sve su učestalije zbog toga je ovaj magnetni pojas idealna preventiva u sprecavanju raznih zdravstvenih problema i pokretac vitalnosti i snaznog tela.

OPIS :

Sve više ljudi provodi vreme sedeći, uglavnom povijenih ramena i tako rizikuje ozbiljnija oboljenja u budućnosti. Ako ste primetili da imate loše držanje ili osećate bolove u leđima, mi Vam preporučujemo Magnetni pojas za leđa Dr. Levine. Ovaj pojas ima 12 magneta: 6 je postavljeno duž kičmenog stuba, a drugih 6 na lumbalnom delu kičme. Kaiševi povlače ramena unazad i na taj način i vrat i kičma se vraćaju u pravilan položaj.

Pojas je u beloj boji, veličina je univerzalna i podesiva M-XL
Redovnim nošenjem, 4 - 8 sati dnevno, vraća kičmu u pravilan položaj i ispravlja ramena. Takođe, eliminiše bol koji se javlja usled nepravilnog držanja.
Kontraindikacija: Potporu ne mogu nositi osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, teškim srčanim i malignim oboljenjima, prisustvom metalnih delova u organizmu, trudnice, dojilje i deca do 8 godina.

Pojas je prijatan za nošenje, opušta mišiće leđa, smanjuje ukočenost. Nevidljiv je ispod garderobe, jednostavno se podešava pomoću čičak trake.


SADRZINA PAKETA :
1 x Magnetni pojas
1 x Fabricka Kutija


Stanje predmeta : Ispravno - Testirano - Nekorisceno !