Prikazivanja: 0
  • 25
  • 3
2 800RSD

Jastuk za Lumbalni Deo Leđa. Savršeno oblikovan da podržava vaša leđa

Jastuk za Lumbalni Deo Leđa.
Savršeno oblikovan da podržava vaša leđa i kičmu, idealan za ublažavanje pritiska i bolova u donjem delu leđa. Uživajte u dodatnoj lumbalnoj podršci opuštajući se na kauču, sedeći za stolom ili vozeći. Trenutno olakšanje za leđa! Uklonite svoje bolove i naručite Comfi Curve danas za vrhunsku podršku i udobnost!

Pruža savršenu podršku za spavanjer na boku i na leđima. Lumbalni umetak koji se može pričvrstiti omogućava vam da trenutno prilagodite zadnji jastuk dodavanjem dodatne podrške za najbolji noćni san. Comfi Curve radi bilo kada i bilo gde!
Uživajte u dodatnoj lumbalnoj podršci opuštajući se na kauču, sedeći za stolom ili vozeći. Opustite svoje bolove i naručite Comfi Curve danas za vrhunsku podršku i udobnost!
Jastuk Za Podršku Lumbalnom Trenutno olakšanje za leđa!
Lumbalni umetak pruža vam prilagođenu podršku. Koristite ga dok sedite, spavate ili vozite
Prozračna i hladna tkanina. Lak Za održavanje I izdržljiv – Jedinstveni vazdušni mrežasti materijal otvorenog tkanja koji se koristi u jastuku pruža podršku ledjima, čini ga izuzetno higijenskim i izdržljivim, bez hemijskog mirisa , samo ga bacite u mašinu za pranje veša da ostane čist i super brzo se suši.
Potpuno podesiv dizajn. Pere se u mašini na 40 stepeni.
Naš veliki estetski dizajniran lumbalni jastuk je zaista odličan i savršen poklon vašoj voljenoj osobi i prijateljima koji imaju problema sa leđima ili su u trudnoći. Dobar poklon i za roditelje!
Novo,nekorisceno.
Kontakt poziv/viber 064~484~33~40
Ako zelite da porucite ostavite ime,prezime,adresu,postanski broj,grad i kontakt telefon.
/moguca uplata unapred na tekuci zbog manje postarine/.
---Pogledajte moje ostale oglase---.
U Nisu licno.