Prikazivanja: 0
  • 27
  • 1
1 200RSD

Elektronska olovka za akupunkturu. POTPUNO BEZBOLNA: Ne koristi iglu

Elektronska olovka za akupunkturu.
POTPUNO BEZBOLNA: Ne koristi iglu, već stimuliše nervne centre pomoću električnih talasa. Nema razloga plašiti se bola i probadanja kože koje sa sobom nosi klasična akupunktura!
LAKO SE KORISTI: Poseduje digitalni displej na kome možete videti status rada olovke i napraviti brze izmene. Podesite jačinu električnog napona pomoću odgovarajućih tastera, u rasponu od 0 do 6. Nakon toga jednostavno pokrenite tretman pritiskom na taster ‘START’
BEZBEDNA ZA ZDRAVLJE: Za razliku od popularnih rešenja kojima se leče hronične tegobe, poput tableta za bolove, akupunktura elektronskom olovkom nema neželjenih efekata i opasnosti.
TRI RAZLIČITA NASTAVKA: Može se koristiti za tri različite funkcije. Metalni nastavak u obliku kupole pomaže pri zatezanju kože i ulepšavanju lica. Druga opcija je oblik čvora koji služi za redovnu terapiju i lečenje hroničnih bolova u telu. Poslednja mogućnost je nastavak sfernog tipa koji je najkorisniji za tretman kratkotrajnih i trenutnih tegoba.
LAKO PRENOSIVA: Zanemarljive dimenzije i mala težina čine olovku veoma korisnom za posao i putovanja. U kakvoj god da ste situaciji, možete olakšati bolove na efikasan način.
Kontakt poziv/viber 064~484~33~40
Ako zelite da porucite ostavite ime,prezime,adresu,postanski broj,grad i kontakt telefon.
/moguca uplata unapred na tekuci zbog manje postarine/.
---Pogledajte moje ostale oglase---.
U Nisu licno.