Prikazivanja: 2642
  • 106
  • 1
250EUR
Pozovite

4 sobe

Dupleks stan se nalazi u Katićevoj ulici, blizu Pravnog fakulteta, Ekonomskog, DIF-a i Zaštite na radu, a u neposrednoj blizini se nalazi i Studentska ambulanta. Do glavne ulice u Nišu stižete za 2-3 minuta pešačenja (tzv. Pobedina), tako da se stan nalazi u samom centru grada. Izdaje se odvojeno donji i gornji sprat, a postoji mogućnost izdavanja i celokupnog stana.

Na donjem spratu se nalazi: 1. dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, 2. spavaća soba, 3. terasa, 4. predsoblje sa stepeništem i 5. kupatilo. Cena za donji sprat je 250 eura + troškovi režije (struja i infostan), s tim da možete naći još neku osobu sa kojom ćete deliti troškove, tako da bi u tom slučaju troškovi izdavanja bili 125 eura po osobi.

Na gornjem spratu se nalaze 2 odvojene spavaće sobe (6. i 7. prostorija sa slika), 8. mini kuhinja i 9. kupatilo. Cena za gornji sprat je 300 eura + troškovi režije (struja i infostan), s tim da možete naći još neku osobu sa kojom ćete deliti troškove, tako da bi u tom slučaju troškovi izdavanja bili 150 eura po osobi.

Takođe, postoji mogućnost izdavanja celog stana za 500 eura + troškovi režije (struja i infostan). 

Za više informacija pozovite na 061/651-08-91 Jelena.