Prikazivanja: 7708
  • 24
  • 0
12 500 RSD
12 000RSD
Pozovite

NOVO - 1 Ploča Delfi DS150e Bluetooth 2021.11 Auto Dijagnostika

NOVO - 1 Ploča Delfi DS150e Bluetooth 2021.11 Auto Dijagnostika


Delfi 150e je brz i pouzdan dijagnostički alat koji služi kao veza između vozila i računara.

Pored dopunjene podrske ovaj model poseduje: snimac podataka, visebojni indikator rada, indikator napona vozila koje se testira kao i LED osvetljenje dijagnostickog konektora
Uredjaj je opremljen automatskim detektorom voltaze vozila, i sam ce se prilagoditi na 12 ili 24v

Podrska za preko 50 proizvodjaca automobila: Alfa, Audi, BMW, Cadillac, Chervrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Isuzu, Jaguar, Jeep, KIA, Lamborghini, Lancia, Landrover, Lexus, Lotus, Mahindra, Maserati, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, OPEL, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Rover, Saab, Samsung, Seat, Škoda, Smart, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo

Sa AUTOMOBILAMA, u mogućnosti ste da obavite dijagnostiku specifičnu za marku za automobile i laka kombija od 1988. godine.

Sa softverskim paketom TRUCKS, u mogućnosti ste da obavljate dijagnostiku specifičnu za brend za laka i teška komercijalna vozila, autobuse i prikolice od 1995. godine nadalje. Ukupno 37 različitih brendova.

Dijagnostički program GENERIC je dizajniran za dijagnostiku zasnovanu na zakonu, posebno ciljanu za kodove grešaka u vezi sa emisijom. GENERIC je uključen u pakete AUTOMOBILA i KAMIONA.

Multiplekser funkcija, 2xHS CAN (ISO 11898-2), SW CAN (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL i (SPI, analogni ulaz, 5 volti izlaz).

Najvažnije od TCS PRO+:

Radi za AUTO + KAMION + Generic 3 u 1
Visok kvalitet Sa zelenom dvostrukom pločom sa 9241 čipovima.
Sistem podrške: Win7 32bit/XP/Win10 32 bit.
Sa ugrađenim Bluetooth modulom, bit će bolje za korištenje.
Jedna godina garancije kvaliteta, snažna i pravovremena tehnička podrška.
Možemo vam podijeliti wow softver kao poklon.

Softver: 20121.11: sa keygen-om

U seriji radi sljedeće:
1) Pročitajte i obrišite kodove grešaka;
2) Čitanje podataka uživo;
3) Osnovna podešavanja;
4) Funkcija skeniranja;
5) Potpuno usklađen sa eOBD/OBDII standardom.
TCS Pro+ funkcije:
1. Specifična serijska dijagnoza za proizvodnju;
2. Funkcija skeniranja;
3. EOBD/OBDII komunikacija;
4. Serijski sistemi;
5. Motor ;
6. Paljenje ;
7. ABS ;
8. Servisno resetovanje;
9. SRS ;
10. Imobilajzer ;
11. Instrument ;
12. Comfort system ;
13. Mjenjač itd


Sa funkcijom snimanja leta možete snimati parametre u realnom vremenu dok vozite vozilo. Tokom snimanja možete pritiskom na dugme označiti određenu grešku kako biste kasnije mogli istražiti otkrivenu grešku. TCS Pro+ je opremljen sa ugrađenom memorijom čime se uklanja potreba za donošenjem računara. Memorijska kolica nisu uključena u paket.

PROVERA NAPONA
Kada je TCS PRO+ spojen na vozilo, jedinica će provjeriti napon akumulatora vozila i automatski se prilagođava naponu vozila od 12 ili 24 volta. Ako napon postane previsok ili prenizak, TCS PRO+ će vas upozoriti i zvukom i svjetlom, a također ćete biti upozoreni putem ikone baterije u našem dijagnostičkom softveru.

BROJ ŠASIJE VIN
U našem softveru CARS imamo pametnu funkciju koja vam omogućava da očitate broj šasije vozila koje želite dijagnosticirati. Ovo osigurava da se pravi model i godina automatski biraju. Osim toga, automatski se bira i kod motora za vozila, koji su uobičajeno dostupni na tržištima.

ISS
Inteligentno skeniranje sistema (ISS) skenira sve sisteme u vozilu i prikazuje kodove grešaka koji su pohranjeni u svakom sistemu. Ovo štedi vrijeme i dobijate brzi pregled stvarnog statusa cijelog vozila. Kada je ISS završen, tada možete odabrati određeni kontrolni sistem za dalju analizu rezultata.

ISI
Inteligentna identifikacija sistema (ISI) identifikuje i automatski bira tip kontrolera koji je montiran u vozilu. Ovo osigurava da se dijagnostička sesija izvodi ispravno s ispravnim parametrima prema potrebi.


Pakovanje Sadrzi:
1 x Dijagnostika
1 x LED OBD2 kabel
1 x USB kabel
1 x CD softver