Prikazivanja: 673
  • 5
  • 0
1 500RSD
Pozovite

Četka za kućne ljubimce na paru Efikasno uklanja dlake i masira Četka

Četka za kućne ljubimce na paru

Efikasno uklanja dlake i masira
Četka za ljubimce na paru je svestrani alat za negu koji se odlično pokazao u uklanjanju dlaka sa ljubimaca i pružanju opuštajućeg iskustva masaže.

Nano fine mist tehnologija prskanja
Princip rada Steam Pet Brush razlikuje se od tradicionalnih aparata za pare, jer ne zahteva zagrevanje vode u paru. Umesto toga, koristi nano fine mist tehnologiju za ravnomerno raspršivanje tople vode u obliku sitnih čestica vode na kožu i dlaku vašeg ljubimca. Ovaj proces se odvija unutar blagog temperaturnog opsega, obično između 35°C (95°F) i 45°C (113°F), čime se obezbeđuje sigurnost i udobnost vašeg ljubimca.

Da biste koristili Steam Pet Brush, jednostavno dodajte toplu vodu u četku, obično unutar preporučenog temperaturnog opsega za udobnost vašeg ljubimca, i aktivirajte je. Četka će potom očistiti kožu i dlaku vašeg ljubimca prskanjem ovih sitnih čestica vode. Ova inovativna tehnologija naglašava praktičnost proizvoda dodatno zahvaljujući mogućnosti ponovnog punjenja, eliminisanjem potrebe za čestom zamjenom baterija. Ova tehnologija olakšava negu i čišćenje vašeg ljubimca, sprečava statički elektricitet i lepršavu dlaku, i osigurava da vaš ljubimac ostane čist i udoban.

Četka za sve tipove dlaka

Parobrus je pogodan za pse, mačke i druge ljubimce, pružajući efikasnu negu njihove kože i dlake. Pomaže u uklanjanju prljavštine i nečistoća dok omekšava dlaku, čineći negu i održavanje lakšim za ljubimce. Čak i mali ljubimci poput zečeva mogu imati koristi od nežnog čišćenja i nege koje pruža parobrus, obezbeđujući zdravlje njihove kože i dlake.

Poboljšava zdravlje i udobnost ljubimacae
Naša četka za ljubimce poboljšava blagostanje vašeg ljubimca podsticanjem cirkulacije krvi, održavajući zdravu kožu i dlaku i smanjujući gutanje izgubljenih dlaka koje dovode do povraćanja loptica od dlake. ?

Specifikacije:

Materijal ručke: Plastika
Materijal vlakana: silikon
Boja: zelena

Paket Sadrzi;
1x Steamy Četka
1x Kabel za punjenje

#masaža, #uklanjanjedlačica, #čišćenje