Prikazivanja: 5164
  • 19
  • 0
7 500RSD
Pozovite

AUTOPHIX 3210 Bluetooth OBD2 Auto Dijagnostika Detalji o proizvodu

AUTOPHIX 3210 Bluetooth OBD2 Auto Dijagnostika


Detalji o proizvodu

Bežični OBD II Autophik 3210. Pored uobičajenih funkcija osnovnog OBD II dijagnostičkog skenera/čitača kodova, kao što su čitanje i brisanje kodova grešaka, prikazivanje statusa spremnosti za inspekciju i održavanje i pregled podataka o vozilu iz prošlosti i sadašnjosti, evoluirao je u mašinu za napajanje sa mnogo poboljšanim karakteristikama. On prikazuje podatke senzora kiseonika uživo, testira EVAP vašeg automobila da pronađe bilo kakvo curenje u sistemu za gorivo, pa čak i štampa vaše dijagnostičke izveštaje preko računara, da spomenemo samo neke.

➤【Moćna dijagnostika lampica kontrolnog motora】Može da čita i dijagnostikuje vašu lampicu kontrolnog motora, razume ozbiljnost problema i briše kodove grešaka u tren oka. Više funkcija u poređenju sa drugim jednostavnim skenerima kao što su I/M spremnost, provera zdravlja baterije, zamrznuti okvir, test O2 senzora, nadzor na vozilu, test sistema isparenja, test performansi, tok podataka i dijagnostički izveštaji, zgodno dugme za Google pretragu, ugrađeno u OBD II biblioteci kodova greške.

➤【Neophodan tester baterije】Da li ste ikada primetili mnoge druge alate skenera bez funkcionalnosti testera baterije, što vas košta više ili više, međutim, AUTOPHIKS 3210 može da proveri zdravlje vaše baterije i napon dodirom na ekran telefona, tako da je u odličnom stanju kada vam je najpotrebnije tokom ledenog zimskog dana bez otvaranja haube.

➤【 Radi na vašem automobilu i vašem jeziku】Neophodan bežični/Bluetooth alat za dijagnostiku automobila/čitač kodova grešaka za današnje vlasnike automobila, koji se može preuzeti na iPhone iOS, Ipad i Android.3210 univerzalni bluetooth OBD2 skener Radi na više vozila nego bilo koji alat za skeniranje na tržištu uključujući sve automobile 1990 ili novije i lake kamione koji se prodaju u Sjedinjenim Državama (osim hibridnih ili električnih vozila). radi na engleskom, nemačkom, španskom, finskom, francuskom, italijanskom, holandskom, portugalskom i kineskom.

➤【Ključna tačka】Ne čitajte samo kodove kvarova vozila i dajte vam definicije kodova, već vas, što je još važnije, informiše o mogućim problemima sa vašim vozilom, čak i ako ne znate apsolutno ništa o automobilima. Tu smo da vam pomognemo da saznate probleme sa automobilom i da obrišete šifru greške kako biste uštedeli novac, tako da je razumljiva definicija koda greške važna za vas.

Paket Sadrzi:
1x AUTOPHIKS