Prikazivanja: 0
  • 34
  • 0
4 200RSD

AKCIJA! ORIGINAL,SUN&ROSES" SALVADOR DALI, 50 ML, EDT – NOV!

AKCIJA! ORIGINAL ,,SUN&ROSES" SALVADOR DALI, 50 ML, EDT – NOV!

TOPAO, ELEGANTAN, ŽENSTVEN, SENZUALAN, PRIMAMLJIV I OPTIMISTIČAN CVETNO-VOĆNI MIRIS ,,SUN & ROSES, SALVADOR DALI" je namenjen savremenoj ženi. Predstavljen je 2013. godine i dalje privlači pažnju svojim vedrim, blistavim i razigranim mirisom. Prepoznatljiv je po ljubičastoj boji parfema u bočici sa usnama.

Purpurna boja je senzualna, elegantna i tajanstvena. Zato je izabrana i za ovaj privlačan, pomalo orijentalni cvetno-voćni miris s ljubičastim i belim cvećem i slatkim voćem u srcu te izraženim drvenim notama.

Parfem se otvara opojnim mirisima purpurnog grejpfruta, bergamota i slatke jabuke.

Srednje note čine mirisi privlačne ruže, puderaste ljubičice i delikatnog đurđevka.

Bazne note, koje će se najduže i osećati na koži, čini, između ostalog, mešavina mirisa sandalovine, kedra, vanile i belog mošusa.

Obradujte sebe ili nekog sebi bliskog ovim primamljivim i vedrim originalnim parfemom čuvenog brenda SALVADOR DALI po pristupačnoj ceni.

Kao što se vidi na fotografijama, na parfemu je samo otvoren zaštitni celofan, ali nije skinut. Parfem se isporučuje sa bar-kodom i deklaracijom (v. fotografije) i dodatno upakovan u ukrasno pakovanje, spreman za darivanje.

U ponudi imam i druge originalne parfeme SALVADOR DALI: ,,PURPLELIPS", EDT, 50 ml i ,,PURPLELIPS SENSUAL", EDP, 50 ml.

Sva pitanja postavite pre kupovine da ne bi dolazilo do nesporazuma.

Pogledajte i moje ostale oglase. Verujem da će svako pronaći ponešto za sebe. :)