Prikazivanja: 694
  • 2
  • 0
5 000RSD

GT5 PAMETNI SAT Reč je vrlo kvalitetnom pametnom satu koji se vrlo

GT5 PAMETNI SAT
Reč je vrlo kvalitetnom pametnom satu koji se vrlo lako putem svoje jedinstvene aplikacije spaja sa telefonom bilo kog operativnog sistema (HryFine app)
【Podsetnik za poruku&Ugrađeni zvučnik】TKSRUI pametni sat podržava Bluetooth biranje i odgovaranje na telefonske pozive, takođe može da prima poruke iz raznih društvenih aplikacija na vašem telefonu, bez potrebe da vadite telefon iz džepa. Ovaj fitnes sat se može koristiti i kao zvučnik. Muški pametni sat ne može samo da kontroliše reprodukciju/pauzu/prebacivanje muzike na vašem telefonu, već i da pušta muziku na vašem satu.

【Zdravstveni satovi za muškarce i žene】Muškarci Ženski satovi mogu da prate vaš puls u realnom vremenu, kiseonik u krvi (SpO2), krvni pritisak, a takođe prate vaše podatke o spavanju na Hrifine

【Aktivnost &Fitness Trackers】Sat za fitnes podržava 4 sportska režima, kao što su trčanje, vožnja bicikla, preskakanje, penjanje. Daje vam više detalja o vašim telesnim aktivnostima i prati sve vaše podatke o vežbanju (koraci, tempo, razdaljina, kalorije, milje sa GPS-om mobilnog telefona) kako bi vam pomogao da naučno vežbate i postignete ciljeve u vezi sa fitnesom.

【Multi-funkcionalni digitalni sat】 1,28 inča ekran osetljiv na dodir, lakši, prefinjeniji, moderniji! Bluetooth sat sadrži 5 brojčanika koji su lako dostupni za izbor zajedno sa još 100 brojčanika unutar aplikacije. Takođe možete da uradite svoj brojčanik sa sopstvenim fotografijama. To može biti bilo koja fotografija, poput vaše porodice, kućnog ljubimca itd. Ekran će se upaliti svaki put kada podignete zglob, klizite da biste prilagodili osvetljenost dizajnu koji je prilagođeniji korisniku.

【Sportski sat u dugom stanju pripravnosti】Bežični kabl za punjenje pruža zgodan način za punjenje. Ovaj sportski pametni sat opremljen je snažnom Li-jonskom baterijom od 150 mAh. Potrebno je samo 2 sata da se potpuno napuni, 5-7 dana radnog vremena i oko 15 dana u stanju pripravnosti. Oslobodite se anksioznosti koju izaziva stalno punjenje. To je najbolji poklon za žene/muškarce/rođake/roditelje/prijatelje

Karakteristike sata:

-Baterija: 200mAh (3 do 5 dana korišćenja)

-Boja: crna

-Veličina ekrana: 1,5 inča

-Telo: legura cinka

-Punjenje: Bežično punjenje
-Naziv aplikacije za konekciju na telefon: HryFine



Funkcije:

Notifikacije za poruke

Alarm i tajmer

Pozivi (bez ulaza za sim)

Nadgledanje spavanja

Kalkulator

Zdravstvena merenja