Prikazivanja: 36853
  • 302
  • 0
85 000RSD

Bračni krevet

SIMPO ČERI KREVET
Kreiran kao savremena interpretacija klasičnog stila, krevet "ČERI" uneće glamur u vašu spavaću sobu. Model je sa mehanizmom (kutijom za odlaganje). Sa štofom, tkanina je Royal suede sand. Dušek je uključen u cenu.


VIOLA DUŠEK SA DŽEPNIM JEZGROM
AROMATIČNI SPOJ PRIRODE I TEHNOLOGIJE
U želji da korisnicima pruži prave benefite udobnosti i luksuz namenjen istančanom ukusu najzahtevnijih kupaca, dušek Viola je dizajniran tako da predstavlja idealan spoj tehnologije i prirodnih materijala. Korišćenjem visokokvalitetnih prirodnih materijala i presovanjem kokosovih vlakana koje vezuju vlagu iz gornjih slojeva dušeka, obezbeđuje se najzdravija moguća sredina za spavanje. Sloj memory pene pobošljava cirkulaciju i obezbeđuje maksimalnu relaksaciju tela. Letnja, a posebno zimska strana dušeka obogaćena vunom kao prirodnim izolatorom, zadovoljava sve individualne potrebe i navike korisnika. Priča o vrhunskoj udobnosti zaokružena je nežnom i prijatnom finalnom tkaninom sa esencijom lavande, koja smiruje, opušta i otklanja osećaj napetosti.

▪ KARAKTERISTIKE
Dimenzije: 200x180
- visina: 26 cm
- jedinstvena kombinacija opruga u džepu, kokosovih vlakana, PU i memory pene
- zimska strana dušeka obogaćena vunom
- završna tkanina tretirana ekstraktom lavande
- prozračna 3D traka za bolji protok vazduha
- ojačanja od PU pene

▪ JEZGRO
Opruge u džepu izrađene od patentirane čelične žice debljine 1,8 mm, obostrano netkani tekstil 100 g/m² i sloj kokosovih vlakana 1500 g/m², sa jedne strane dušeka PU pena S-25 kg/m³, sa druge strane memory pena VS 50 kg/m³. Jezgro dušeka na bočnim stranama dodatno ojačano čeličnom elastičnom HVT trakom i PU penom S-25 kg/m³.

▪ PRESVLAKA
Finalna tkanina tretirana ekstraktom lavande, sa letnje strane konflin 200 g/m², puhin folija So 25 kg/m³, netkani tekstil 17 g/m², sa zimske strane konflin 100 g/m², sloj vune 300 g/m², puhin folija So 25 kg/m³, netkani tekstil 17 g/m².

Krevet je korišćen tri meseca, sa zaštitom na dušeku. Imamo sve garancije (i od kreveta i od dušeka) kao i fiskalne račune. Gledali smo da snizmo cenu u odnosu na prodavnicu oko 30.000 din i više, tako da mislimo da je za ovaj kvalitet cena realna. Postoji mogućnost kupovine i samo kreveta, bez dušeka.