Impressions: 0
  • 2
  • 0
1 150RSD

Ručno oslikana ogrlica od gorskog kristala i fosilnog hrasta iz vode

Ručno oslikana ogrlica od gorskog kristala i fosilnog hrasta iz vode

Ova unikatna ručno oslikana horoskop ogrlica, izrađena je od najmoćnijeg polu dragog kamena, gorskog kristala i mlađeg fosilnog hrasta iz vode, starog par hiljada godina

Zbog gorskog kristala, ogrlica odgovara Lavovima, Jarčevima, Ovnovima i Rakovima

Gorski kristal je najmoćniji isceljujući kamen svih namena. Pogodan je za lečenje rana iz traumatičnog detinjstva i podizanje samopoštovanja. Ovaj kristal neće vam dozvoliti da tugujete u samosažaljevanju zbog onoga što ne možete da promenite. On pojačava energiju svih ostalih kristala.

Dimenzije ove ogrlice su 4,3x2,3 cm. Premazana je najfinijim prirodnim uljem, što je ogrlici dalo totalnu vodootpornost i dugotrajnost, pa ne morate brinuti da li će se srebrna boja skinuti. Ovo umetničko delo biće potpuno bezbedno oko vašeg vrata, ne morate ga skidati uopšte ako ne želite.

Sama ogrlica je od poliesterskog voskiranog kanapa, koji naliči kožici, ali nema neprijatni miris kao koža. Neće vam izazvati alergije i sjaj će uvek biti isti kao i prvog dana. Možete je podešavati na željeni obim koji vam odgovara, od nekih 50 do 75 cm. Inače ovu ogrlicu je nemoguće pokidati(probajte pa javite)

U ponudi imamo i lančić od nerdjajućeg čelika, doplata za njega je 350 dinara, a za dužinu se možete sami odlučiti. Standard je 55 cm, da stoji "taman" kako treba.

Ova ogrlica, kao i svaki komad našeg nakita, dolazi u specijalno dizajniranoj Impossible koverti

Cena ove ogrlice sa poliesterskim voskiranim kanapom je 1150 dinara, a sa lančićem od nerđajućeg čelika je 1500 dinara

Lično preuzimanje moguće je u Beogradu, a za ostatak Srbije šaljemo Post Expressom

Za porudžbine, pošaljite nam podatke putem poruke, a ako imate dodatna pitanja ili neodumice, stojimo vam na raspolaganju

Impossible Jewelry - unikatnost izražena kroz nakit

Zapratite @impossiblejewelry