Prikazivanja: 1988
  • 6
  • 0
999RSD

Pčelinji vosak za poliranje drveta 80g VOSAK ZA POLIRANJE DRVETA

Pčelinji vosak za poliranje drveta 80g


VOSAK ZA POLIRANJE DRVETA

Povratite sjaj Vašeg nameštajaSmanjuje ogrebotine i napuklineOvaj pčelinji vosak prodire u drvo i u potpunosti popunjava ogrebotine i pukotine. Daje sjaj površinamaPčelinji vosak izuzetno neguje drvene površine i daje drvetu nežni i svilenkasti izgled.
VodootporanViše ne morate da brinite da li će vaš drveni nameštaj pokisnuti i propasti! Pčelinji vosak će u potpunosti zaštititi drvene površine od kiše i vlage! Bezbedan za upotrebuVosak nije otrovan i možete ga bez brige koristiti na svakom drvenom nameštaju poput stolova, ormara, vrata. Neće ih oštetiti! Čisti i polira drvene podoveOsim što vodi računa o vašem nameštaju, ovaj vosak će se pobrinuti i za vaše podove. Više ne morate da menjate stare i ishabane podove, jednostavno ih ispolrajte ovim voskom i oni će biti kao novi!
NE LEPI SENe morate brinuti da ćete se na nanetom vosku okliznuti i povrediti. On je potpuno bezbedan i ne lepi se. Nanesti ga i odmah zaplešite! SVEŽ MIRISOsim što će vaš nameštaj izgledati kao nov, on će divno i da miriše. Nedeljama ćete uživati u divnim aromara meda kojima će odisati vaš nameštaj!

BEZ UPOTREBE VODEZa nanošenje ovog voska vam neće trebati voda. Sve što vam je potrebno je vosak i jedna krpica! Tehničke specifikacije: Sastojci: 90% pčelinji vosak, 10% ostali sastojci
Količina: 80gr