Prikazivanja: 0
  • 5
  • 0
1 500RSD

Keramička četka za ispravljanje kose je kombinacija peglanja kose i

Keramička četka za ispravljanje kose je kombinacija peglanja kose i nežnog oblikovanja. Četka je pogodna za sve tipove i dužine kose. Deluje ravnomerno na celu dužinu kose, bez oštećivanja vlasi.

Ova neverovatna keramička četka za ispravljanje kose kombinuje snagu četke za ravnanje kose s nežnim oblikovanjem, pružajući Vam ravnu kosu za samo nekoliko minuta.

Četka Simply Straight: 3D keramički zubci četke nežno ispravljaju kosu, koristi se isključivo na suvoj kosi

Nova keramička četka za ispravljanje kose je kombinacija peglanja kose i nežnog oblikovanja. Četka je pogodna za sve tipove i dužine kose. Deluje ravnomerno na celu dužinu kose, bez oštećivanja vlasi.

Izravnajte i očešljajte kosu za minut
Dosta Vam je raščešljavanja zapetljane kose? Želite da izravnate kosu ali ste svesne da pegle za kosu i figaro aparati značajno oštećuju vlasište i dlaku? Sa Simply Straight keramičkom četkom za ispravljanje kose češljanje je mnogo bezbolnije i prijatnije, a kosa izgleda kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona!
Kombinacija peglanja kose i nežnog oblikovanja

Ova neverovatna keramička četka za ispravljanje kose kombinuje snagu četke za ravnanje kose s nežnim oblikovanjem, pružajući Vam ravnu kosu za samo nekoliko minuta. Četka Simply Straight: :

– Zagreva se do idealne temperature za ravnanje
– Pruža brzo i bezbolno oblikovanje
– Ne oštećuje kosu
Cena 1500 din