Prikazivanja: 978
  • 4
  • 0
Dogovor
Pozovite

Organizacija događaja | Animators, Event decoration, Decorative letters

Želite da proslavite vaš najvažniji dan u svom dvorištu, gde se najlepše osećate ali ne želite da razmišljate da li će vam kiša pokvariti slavlje.

Za vas imamo prelepe, bele šatore i pagode za vaše venčanje, rođendan, krštenje ili bilo koju proslavu na otvorenom.

Na taj način možete mnogo uštedeti za najam bilo kog prostora na otvorenom i savršeno se provesti sa prijateljima u svojoj izvedbi.

Naši beli šatori i pagode su izuzetnog kvaliteta, sa stabilnom konstrukcijom i čvrstom ceradom, a pošto su bele boje daju notu elegancije svakom slavlju.

U ponudi imamo šatore različitih dimenzija:

šatori: 3x8, 3x9, 4x6, 4x8, 4x10, 5x6, 5x8, 5x10, 6x12, 6x14, 8x16m;

pagode: 3x3, 4x4, 5x5m;

paviljoni: 3x3, 3x4, 5 i 3x6m;

Iznajmljivanje belih šatora i pagoda za sve tipove proslava je veoma jednostavno, kada smo mi u pitanju. Sama montaža i demontaža je brza i efikasna, tako da možete imati luksuzan prostor i to u vašem dvorištu, kao i veliki hlad za sve goste u vrelim letnjim danima, ali i zaštitu od kiše kada je vreme promenljivo.

Vreme iznajmljivanja belih šatora i pagoda je 3 dana. Prvi dan je predviđen za montažu, drugi dan je vaša proslava i treći dan je demontaža šatora.

Osim belih šatora, potrebnam vam je i prateća oprema, poput stolova, klupa, pribora za jelo. To sve možete takođe iznajmiti kod nas i tako sebi olakšati organzaciju proslave.

Dodatna oprema koju takođe možete iznajmiti i tako organizovati proslavu iz snova su:

stolovi;

klupe;

stolnjaci;

pribor za jelo;

ketering;

barski stolovi;

tiffany stolice;

točilice za pivo;

svetleći brojevi;

 dekoracija;

podni dim;

snimanje dronom;

hladnjače;

ledomati;

rashladne vitrine;

itisoni;

Najvažniji element svake dobre proslave je dobra muzika, zato po vašem zahtevu možemo organizovati muziku za bilo koji tip slavlja, od muzičkih bendova, dj-eva, trubača, tamburaša, ali i kompletnog osvetljenja i ozvučenja.
060-