Prikazivanja: 0
  • 11
  • 0
1 000RSD

Zaboravite na muku sa običnim uvijačima za trepavice. Električni

Zaboravite na muku sa običnim uvijačima za trepavice. Električni uvijač će vam pomoći da imate savršeno uvijene trepavice i istaknete lepotu vaših očiju.
Dostupan samo u zelenoj boji.
CENA 1000 DIN
Prirodan izgled – Električni uvijač za trepavice će vam omogućiti prirodan i zanosan izgled trepavica, koje će učiniti vaše oči prividno većim i atraktivnijim.
Dugotrajan efekat – Za razliku od običnih uvijača za trepavice i veštačkih trepavica, ovaj električni uvijač će vam doneti rezultate koji traju.
Lako prenosiv – Radi na baterije i veličine je obične olovke, što znači da ga možete nositi svugde sa sobom i srediti svoje trepavice u bilo kojoj situaciji!
Potpuno bezbedan – Obični uvijači za trepavice nanose veliki pritisak na trepavice i kapak, dok električni uvijač sve radi toplotom i otklanja svu opasnost.
Uvijanje trepavica nikada nije bilo jednostavnije, potrebno vam je manje od minuta za elegantno uvijene trepavice.

PRIPREMITE TREPAVICE – Podignite prstom trepavice i zadržite ih tako desetak sekundi kako bi se opustile.Nakvasite trepavice
UKLJUČITE UVIJAČ – Pritiskom na dugme uključite električni uvijač za trepavice i sačekajte da dostigne željenu temperaturu.
UVIJTE TREPAVICE – Nakon što ste pripremili sve, uvijte trepavice i zadržite još desetak sekundi za optimalne rezultate.
Zaboravite na stresno pritiskanje trepavica običnim uvijačima, imamo mnogo elegantnije rešenje. Ovaj električni uvijač za trepavice koristi posebnu toplotnu tehnologiju da efikasno i potpuno bezbedno uvije vaše trepavice!